Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir
Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 08, 2008, 02:54:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: *****ACİL YARDIM*****  (Okunma Sayısı 336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lover_eros
Yeni Üye
*

Karizma Gücü: 0

« : Mart 21, 2008, 11:16:38 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. Acilen yardımınıza ihtiyacım var. Keyloger programı nedir? PC de nasıl bulurum? Kız arkadaşım, abisi tarafından PC sine keyloger kurulduğunu söylüyor. Netten şöyle bir araştırma yaptım bu keyloger programı sanırım o PC de neler yapıldığını, neler yazıldığını görüyormuş doğruumudur. Doğru ise arkadaşlar kurtarın bizi bu dertten.
PaRDuS
u-MuTSuZ VaK'a
Administrator

Karizma Gücü: 968

KaRa KiLiT VuRSuNLaR DiLiMe....

« Yanıtla #1 : Mart 25, 2008, 07:11:00 ÖS »

PC nizde keylogger varmı yokmu varsa silmenin en kolay yollarından biri bu ve herkese tavsiye ediyorum çünkü bazı antivirüs programları görmüyo bunları...

Baslat/ Calistir/CMD

karsiniza Dos penceresi acildi. buraya net user yazin.
Eger karsiniza Support_388945a0 yaziyorsa sende casus var demektir. Bunu silmek icin ise net user Support_388945a0 /delete yazman yeterli, casusunuz silinmistir.
(Support_388945a0 ile /delete arasında boşluk var)

MsN Durumum Şu Anda------->   (A) CıYı (Ş) aRtSıZ (K) aBuLLeNMeK... ====>>>>  AŞK
Yeni üye  getiren her üyemize +10 karizma gücü...

ONLİNE DESTEK  İÇİN: gencturkler.biz@hotmail.com

KuMaRDa KaYBeTMeMeK iÇiN oYNaMaYaCaKSıN, aŞKta KaYBeTMeMeK iÇiN SöYLeMeYeCeKSiN...

www.kurtlarvadisi-fan.com & www.camlik.eu & www.gencturkler.biz & www.hepdizi.com & www.netokulu.net & www.toplist.gencturkler.biz   Bekleriz..
prenseslerin gülleri
Hepdizi.Com Admin
FoRuMuN MeLeqLeRi

Karizma Gücü: 10

« Yanıtla #2 : Mart 27, 2008, 03:26:01 ÖS »

teşekkürler pardus bende merak ettim acaba bendede varmı diye varmış ve sildim  sagol

....:.:.....::..Hayatında..::.....:.:.....

Mutlulugunu
     Yarın Güneş Dogmayacak Gibi Yaşa Mutsuzlugunu
  Her Günün Yeni Sayfa Olduğunu Bilerek Yaşa
Kararlarını
  Hayat Yolu Fizandır Diyerek Yaşa
Aşkı
  Öyle Bir Sevgi İle Besle ki Sen Öldügünde    

:..:Bile Seni Hep Ansın:..:
Ela_NiL
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 30

« Yanıtla #3 : Mart 28, 2008, 01:16:18 ÖS »

bendede casus varmış valla peki bunu iptal edince casus anlaya biliyomu?
he bide bu casus neleri görebiliyo.msn deki yazışmaları falan görüyomu.

dj-lazz
Normal Üye
**

« Yanıtla #4 : Mart 30, 2008, 12:20:14 ÖÖ »

lover_eros  cevap

keyloger denen sey aslinda msn sifresi bulmak icin dandik program hackerim diyen bazi cocuklar kullaniyor keyloger eger exe  olarak geldiyse pc dede yukluyse basit  bilgisayarim/c/Windows/KB946026.text  dosyasini sil keyloger etkisi kaybeder bir yetkisi kalmaz  bulabilirse  program files dosyasinin icindede uzantilari var silerek kurtulabilirsin

Ela_NiL   cevabim

Pc de casus denilen sey orjinalda birkere var windows xp kullaniyorsan  silme sistemini anlatim hemen
Start

Cikan yere kücük harfle: cmd deyin ve Enter

Simdi karsiniza bir Dos penceresi acildi

cikan bu pencereye:net user yazin (net bir bosluk user olacak.)
O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili buraya kadar her sey normal

Eger: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa iste sizde de casus var yoksa sorun yok

Nasil Sileceksiniz

net user SUPPORT_388945a0 /delete

Gelelim Asil Meseleye Bu Casus  Windows tarafindan kullanilir ve senin bilgisayarina kimse giremez bu casusdan dolayi yani sole bu casusu kim kurdu? microsoft  kim siler? sen veya microsoft   bu casusu yerleestirme sebeleri ise benim gibi adamlari sanalda cabuk enselemek icin  yani senin icin ciddi bir poblem yok
herkesede inanmayin keyloger attim pc ne  casus yukledim vs vs bunlar cagir uyaniklik teknolojisi her babayigit yapsaydi simdi bu sitede buluasamazdik degilmi onune gelen hackerim der site msnn pc birakmazdi

Ela_NiL  cavbim 2

pc eger windows wista ise yeni cikti ama casus denilen sey ondada var
cs6856.Exe  diye program var microsoft yazdigi uyaniklar yazmislar ama icindeki casusu sildigini bilmiyor bu adini verdigim dosya windows wistadaki casusu yok eder eger bulamassaniz soleyin manuel olarak anlatayim silinmesini

Ela_NiL cevabim 3

egerki px linuw isletim sistemli ise meraklanma onun icin henuz  oyle yuksek derecede casus yok bir kactane var onlarda kendi boyotunu asamiyor

Imza Yok Parmak Atsam Olurmu
dj-lazz
Normal Üye
**

« Yanıtla #5 : Mart 30, 2008, 12:20:41 ÖÖ »

yaf sayi yetermi anlamayan varsa yazsin daha detaya girelim

Imza Yok Parmak Atsam Olurmu
Ela_NiL
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 30

« Yanıtla #6 : Mart 30, 2008, 12:25:20 ÖÖ »

yok yok daha ayrıntılısını almayalım sağol paylaşımın için.

ilos
FoRuMuN MeLeqLeRi

Karizma Gücü: 3

« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2008, 12:09:39 ÖÖ »

tesekkürler aciklama icin
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2005-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Wap| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| kpss sonuçları|Tagged||Çamlık|youtube| msn eklentileri| oyunlar|istanbul|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.138 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu