Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir
Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 05, 2008, 09:35:57 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: All-Star Mehmet Okur  (Okunma Sayısı 196 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çalıkuşu
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 98

« : Şubat 20, 2007, 10:39:39 ÖÖ »

NBA’de oynayan milli basketbolcumuz Mehmet Okur, önceki gece "All-Star"da oynayan ilk Türk olarak tarihe geçti.
Dünyanın en büyük spor etkinliklerinden biri olan karşılaşmayı 215 ülkede milyonlarca kişi izledi. Bir rüyayı gerçekleştiren Mehmet Okur’un takımı Batı Karması, Doğu Karması’nı 153-132 yendi. Mehmet’in 8 aylık hamile eşi Yeliz ve kız kardeşi Seda Okur da izleyiciler arasındaydı.

ÖNCEKİ gece Las Vegas’ta Thomas & Mack Center’da oynanan NBA All-Star Basketbol Karşılaşması’nda Batı Karması, Doğu Karması’nı 153-132 gibi farklı bir skorla yenerken NBA’deki başarılı temsilcimiz Mehmet Okur, tarihi bir ilke imza atarak All Star karşılaşmasında forma giyen ilk Türk oldu. Batı karmasında yer alan Mehmet Okur, karşılaşma sonrası daha teri soğumadan yaşadığı tecrübeyi Hürriyet’e anlattı. Okur şöyle konuştu:

ÇOK HEYECAN VERİCİ

"NBA yıldızlarıyla aynı saha içinde bulunmak ve bu büyük organizasyonun içinde olmak beni çok heyecanlandırdı. Doğrusu gerçekten çok heyecanlandım. İlk yarı topla buluşamadım. Takımım da zaten çok iyi gidiyordu. Bir şov maçı olduğu için topu alan potaya gitti. İkinci yarı daha iyiydim. Takım arkadaşlarımın buna katkısı çok oldu. Tim Duncan, Utah’ta ne yapıyorsam, nasıl oynuyorsam öyle oynamamı söyledi. İkinci yarı şut atabilmem için önümü açtılar. 2 defada da potayı bulup sayı ürettim."

TÜRKİYE’NİN ONURU

Hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen Mehmet Okur, bir basketbolcu için All Star’a seçilip ligin seçkin oyuncuları ile bu muhteşem şovda yer almanın şampiyonluktan daha değerli olduğunu söyledi. "Kendisi ve Türkiye için büyük bir onura sahip olduğunu" söyleyen Memo, çok eğlendiğini, büyük keyif aldığını, her yıl All Star’da yer almak istediğini belirtti. Eğer sakatlanmayıp sağlıklı kalabilirse bunu başarabileceğini söyleyen Okur, Türk basketbolcular için artık çıtayı daha da yükselttiğini, gençlerin önlerine hedef koyup bu hedef için çok çalışmaları gerektiğini sözlerine ilave etti.

SALONDA BAYRAĞIMIZ

Karşılaşma öncesindeki seremoni sırasında salona Türk bayrağının getirilmesinin kendisini çok duygulandırdığını belirten Mehmet Okur, "Çok mutlu oldum. Ne mutlu bana burada Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ediyorum" diye konuştu.

RAKAMLARLA ALL-STAR 2007

215 ülkede, 43 dilde yayınlandı

300’ü uluslararası, yaklaşık 1800 medya mensubu görev yaptı

110 uluslararası şirket yayın yaptı

Günde 3 milyondan fazla ziyaretçi nba.com sitesini ziyaret etti

10 binden fazla fotoğraf çekildi

Yaklaşık olarak 15 bin çocuk All-Star etkinliklerine katıldı

Yaklaşık 100 bin kişilik bir seyirci akışı gerçekleşti

Kirilenko, Mehmet için özel uçak tuttu

Mehmet’in Utah Jazz’daki Rus takım arkadaşı Andrei Kirilenko, Mehmet ve eşinin Las Vegas’a rahat seyahat edebilmeleri için özel bir uçak tuttu.

NBA Başkanı David Stern, All-Star karşılaşması öncesi Minesota Timberwolves’in gelecek sezon öncesi hem kamp hem de Efes Pilsen ile hazırlık karşılaşması yapmak üzere İstanbul’a geleceğini duyurdu.

1-5 Ekim tarihlerinde İstanbul’da kamp yapacak olan Timberwolves’de NBA’in en önemli yıldızlarından Kevin Garnet yer alıyor. Timberwolves 6 Ekim’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Efes Pilsen ile hazırlık maçı yapacak.

Yalanlamak ve reddetmek için okuma!
İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma!
Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma!
Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
KING__
Kıdemli Üye

Karizma Gücü: 82

« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2007, 10:48:49 ÖS »

o yüzden türk milli basketbol takıma girmedi demi  bizim gencler ondan daha iyi oynuyor en azından ondan daha hırslı

En güzel videolar
ve forum Smiley

www.gencturkler.biz/forum

kemix
Uzman Üye

Karizma Gücü: 36

Seyyar Admin

« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2007, 10:52:54 ÖS »

3 gece de uykusuz kaldım sabaha karsı uyudum izledim yanlızca all starın 2. günün de smaç yarısmasında uyuya kalmısım bu çok içime oturdu

emegine saglık

Bitter seven başka çikolataların tadına bakmaz.Ona hafif gelir.Seversen tadına doyum olmaz.Alışık değilsen tadı acı gelir.Israrcı olursan mideni bozar.İşte ben öyleyim bitterim .Yüzlerce çikolata varsa
crescent1907
Uzman Üye

Karizma Gücü: 12

« Yanıtla #3 : Şubat 21, 2007, 01:22:18 ÖS »

su all starı islicem die kac gun sabaha kadar oturdum yaa $$ memo için sevındım cok gusel bi ilki gerceklestırmıs oldu tebrıkler ona kocaman

fatih123_lincoln
Normal Üye
**

Karizma Gücü: 0

« Yanıtla #4 : Ağustos 02, 2007, 10:20:59 ÖS »

inşallah seneyede gityr o formayı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2005-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Wap| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| kpss sonuçları|Tagged||Çamlık|youtube| msn eklentileri| oyunlar|istanbul|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.377 Saniyede 29 Sorgu ile Oluşturuldu