| Ekim 26, 2006, 10:56:16 ÖÖ |
|
çalıkuşu
|
 |
« : Ekim 26, 2006, 10:56:16 ÖÖ » |
|
Ben bazen; aklımı kullanmak yerine kalbimle karar veriyorum. Ben bazen; aklımın karışıklığını ortaya döküyorum. Ben bazen; herkesin kalbinde aynı derecede yer işgal ettiğimi sanıyorum. Ben bazen; değer verdiklerimden aynı şeyi bekliyorum. Ben bazen; karşılıksızda sevebiliyorum. Ben bazen; elmalarla armutları birbirine karıştırıyorum. Ben bazen; sevdiğimin canını, onun benim canımı yaktığı kadar yakmak istiyorum. Ben bazen; herkese eşit davranmak istiyorum ama insanların ruhları, zekaları ve kalpleri eşit değil ki... Ben bazen; gerçekleri geç anlıyorum. Ben bazen; bencil olmakta zorlanıyorum. Ben bazen; cömert olmaktada zorlanıyorum. Ben bazen; insanları sevmekte zorlanıyorum. Ben bazen; insanlara o kadar acıyorum ki canım yanıyor. Ben bazen; herşeyin bu kadar zor olmasına şaşırıyorum. Ben bazen; herşeyin bu denli kolay olmasınada şaşırıyorum. Ben bazen; geri dönmek zor olsada dönebiliyorum. Ben bazen; gitmem gerektiğini anlayamıyorum. Ben bazen; neden yaşadığımı anlamıyorum...
|
|
|
|
|
|
Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
|
|
|
| Ekim 26, 2006, 01:31:30 ÖS |
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 227
SiLLe'Li
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 26, 2006, 01:31:30 ÖS » |
|
sen bazen en iyisini yapıyosun 
|
|
|
|
|
|
سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|
|
|
| Ekim 26, 2006, 01:33:09 ÖS |
|
|
|
| Ekim 26, 2006, 01:34:32 ÖS |
|
|
|
| Ekim 27, 2006, 05:57:07 ÖS |
DreamHearC
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 31
LoneLineSs
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2006, 05:57:07 ÖS » |
|
en güzel yani bayabi güldügüm itirafın Ben bazen; elmalarla armutları birbirine karıştırıyorum.buydu bana göre digerleride cok güzel fakat sen bazı kişiliklerinide söylemişsin itiraflar süper  burayı okuyan seni tanımış kadar oluyor  paylaşım icin tşk ler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 27, 2006, 05:58:41 ÖS |
|
|
|
| Ekim 28, 2006, 02:41:18 ÖS |
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2006, 02:41:18 ÖS » |
|
en güzel yani bayabi güldügüm itirafın Ben bazen; elmalarla armutları birbirine karıştırıyorum.buydu bana göre digerleride cok güzel fakat sen bazı kişiliklerinide söylemişsin itiraflar süper  burayı okuyan seni tanımış kadar oluyor  paylaşım icin tşk ler orada şunu demek istiyorum insanların konumları ve sevgileri karışıyor kalbimde, aklımda...beğenmenize sevindim...ama beni tanımak için bu yazılanlardan daha fazlası gerekiyor...mesela bir ömür 
|
|
|
|
|
|
Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
|
|
|
| Ekim 28, 2006, 03:13:58 ÖS |
|
|
|
| Ekim 28, 2006, 04:15:26 ÖS |
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 227
SiLLe'Li
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2006, 04:15:26 ÖS » |
|
en güzel yani bayabi güldügüm itirafın Ben bazen; elmalarla armutları birbirine karıştırıyorum.buydu bana göre digerleride cok güzel fakat sen bazı kişiliklerinide söylemişsin itiraflar süper  burayı okuyan seni tanımış kadar oluyor  paylaşım icin tşk ler sen bazen elmayla armudu karıştırmakla kalmıyosun evin yolunu şaşırdığın günleride unutma DreamHearC 
|
|
|
|
|
|
سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|
|
|
| Aralık 10, 2007, 05:42:11 ÖS |
dilosh_
Moderator
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 2
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 10, 2007, 05:42:11 ÖS » |
|
Ben bazen; aklımın karışıklığını ortaya döküyorum.(bu yüzden hiç istemediğim şeyler yapıom)
Ben bazen; sevdiğimin canını, onun benim canımı yaktığı kadar yakmak istiyorum.(ama niyeyse bi türlü yapamıom geri kıyamıom bu huyumdan nefret ediom)
Ben bazen; gerçekleri geç anlıyorum(by yüzden çocuk olmak istiom hayallerim gerçekti o zamanlar :()
Ben bazen; insanlara o kadar acıyorum ki canım yanıyor(iğrenç bi duygu gerçekten hele söz konusu sizin wazgeçilmezinizse..) we bazense ölmemim çok gerektiğini anlıorum..ben olmazsam mutluo lcak herkes bunu ii biliorum herşeye engelim biliorum bunu...
|
|
|
|
|
|
düşlerim başka şeyler ağlarım hiç bıkmadan giderim uzaklara ardıma bakmadan...
|
|
|
|