Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Edebiyat •._.·´¯)
 > Şiirler (Moderatör: KRAL) > Bu Gemi Nereye Gidiyor Usta?
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu Gemi Nereye Gidiyor Usta?  (Okunma Sayısı 172 defa)
Temmuz 02, 2008, 03:10:00 ÖS
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 227

SiLLe'Li

« : Temmuz 02, 2008, 03:10:00 ÖS »

.. “biliyor musun; umarsız bir yıkımdı gidişin. Liman boyu uzanan iç kanamalı bir suskunluktu bizden geriye kalan. Oysa bilmeliydin; bütün bir hayatı ürpererek yaşama cesaretiydi aşk. Ve yola çıkıldığında göze alınmalıydı aşkın adressizliği. Sen bir tepeden masal gibi geldiğinde gözlerime, ben kendi masalımı terk edip, gözlerine benzeyen bir deniz seçmiştim kendime. Bana aşkı öğretmişsen yorgun, terli bir tepede; bırak isyanım tam olsun yüreğimin sessizliğindeki kıyamete... bilirim sen kendince bir hayatı onarmaya düşkünsün. Onarmak içinse gidişin; sen önce seni affet. Adına mavi dediğin çoğul eksikliğinde... bazen seni affedebilirmiydim, beni ağladığında?

Bilirsin; ben bir kabilesiz savaşçı. Senden aldığım bütün anlamları sana geri verdim. Bir ‘içim’ kaldı ben de kaldı, bir de aklımın aldanmışlığı. Haklısın sende bensiz sularında elbet denizi aşmış bir okyanus telaşı yaşanacaktır.

Bağışla sözlerimi. Bağışla gözlerimi. Dahası yok, fazlası az... Bazen terk edip gidebilmeli bu şehri kendi çaresizliğinde. Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat.

Neyse! Sen benden ötede, ben senden uzakta... ne kadar çok “vardık” oysa ne kadar çok kaybolurken bile... Karşında yorgun bir adam var şimdi; özleyişlerini reddetmek uğruna yorgun düşmüş bir gemi... ”

Bu gemi nereye gidiyor usta...
İçim boş, gemiler boş. Bu gemi nereye gidiyor usta?[/center][/b]

سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: