Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Video Dünyası •._.·´¯)
 > Kişisel Videolarınız > Buda Öylesine
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Buda Öylesine  (Okunma Sayısı 400 defa)
Mart 18, 2007, 04:59:52 ÖS
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 227

SiLLe'Li

« : Mart 18, 2007, 04:59:52 ÖS »

.

سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Mart 18, 2007, 05:17:30 ÖS
sudem07
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 97

« Yanıtla #1 : Mart 18, 2007, 05:17:30 ÖS »

ellerıne saglık tekin

Mart 19, 2007, 08:39:06 ÖÖ
By_TeKiN
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

SiLLe'Li

« Yanıtla #2 : Mart 19, 2007, 08:39:06 ÖÖ »

Saolasın sudem çok duyarlısın ..Bundan sonra 2 tane daha var onlarıda yapıcam son olucak.Neden son .izlenme sayısına bakıyorum  birde yoruma bakıyorum bi teşekkür etmek o kadar zormu diye düşünüyorum.Ve baktığımda karşılaştığım olay beni üzüyo.
 Neden üzülüyorum onuda söyleyim ;BU TÜR VİDEOLARA dikkatimi başka yere vermeden  EN AZ 1,5 SAAT Uğraşıyorum pc başında.Bende bilirim YOUTUBE 'den hazır video bulmasını ama istiyorumki YOUTUBE'de kendi sitemizin reklamı olsun.Videoyu beğendin veyahut beğenmedin ufakta olsa bi şey yaz bana yazın demiyorum herkese yazın en azından yorumunuz olsun.Birileri siteye girdiği zaman desinki ;ULAN BURDA YAŞAYAN BİRİLERİ VAR ;)Tamam videoyu beğenmemişte olabilirsin büyük samimiyetimle saygı duyarım ama video için teşekkür etme içindeki reklama önem ver.Sitemimi dile getirmek istemezdim ama patladım artık.Şimdi herkes kolay gelsin

Mart 19, 2007, 01:26:46 ÖS
çalıkuşu
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 98

« Yanıtla #3 : Mart 19, 2007, 01:26:46 ÖS »

güzel olmuş eline sağlık Smiley  gerçi şarkı bana ağır geldi ama neyse Cry :-\

Yalanlamak ve reddetmek için okuma!
İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma!
Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma!
Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
Mart 26, 2007, 07:00:25 ÖS
paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #4 : Mart 26, 2007, 07:00:25 ÖS »

Bu iş konusunda yeteneklisin tekin.. Paylaşımın için sağol.  Wink

Mart 26, 2007, 09:44:55 ÖS
sudem07
Demirbaş Üye

« Yanıtla #5 : Mart 26, 2007, 09:44:55 ÖS »

Saolasın sudem çok duyarlısın ..Bundan sonra 2 tane daha var onlarıda yapıcam son olucak.Neden son .izlenme sayısına bakıyorum  birde yoruma bakıyorum bi teşekkür etmek o kadar zormu diye düşünüyorum.Ve baktığımda karşılaştığım olay beni üzüyo.
 Neden üzülüyorum onuda söyleyim ;BU TÜR VİDEOLARA dikkatimi başka yere vermeden  EN AZ 1,5 SAAT Uğraşıyorum pc başında.Bende bilirim YOUTUBE 'den hazır video bulmasını ama istiyorumki YOUTUBE'de kendi sitemizin reklamı olsun.Videoyu beğendin veyahut beğenmedin ufakta olsa bi şey yaz bana yazın demiyorum herkese yazın en azından yorumunuz olsun.Birileri siteye girdiği zaman desinki ;ULAN BURDA YAŞAYAN BİRİLERİ VAR ;)Tamam videoyu beğenmemişte olabilirsin büyük samimiyetimle saygı duyarım ama video için teşekkür etme içindeki reklama önem ver.Sitemimi dile getirmek istemezdim ama patladım artık.Şimdi herkes kolay gelsin
bosver tekın  yorum yapmasalarda olur...

sen bu konuda gercekten yeteneklı bırısın hepımız bunun farkındayız...

sen elınden gelenı yapıyorsun .....

Mart 26, 2007, 10:04:12 ÖS
By_TeKiN
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

SiLLe'Li

« Yanıtla #6 : Mart 26, 2007, 10:04:12 ÖS »

Teşekkür ederim sudemsıfır bilmem yedi  :/* bendede yedilerle dolu bi nick vardı ama kırkızlar 7di  :/*şaka bi yanada şahsen attığım konular boş değil bunun %90 ı dikkat alıcı konulardır bunların bi çoğu gözden bile geçirilmemiş .Üzüntüm bu >:( bu forumda bi şeyler paylaşılıyosa ki; buna önem verilmelidir diye düşünüyorum.Bazı dikkatimi çeken yerler(siteler) var bakıyorum üyenin biri saçma sapan konu açmış ve o konu altında tam 102 yorum var bu yorum 1,5 gün içinde yapılmış, halbuki bizim formumuz ordan kat kat daha üstün .Hem üye sayısıyla hem kültürel hemde paylaşım anlamında.

Mart 26, 2007, 10:23:53 ÖS
sudem07
Demirbaş Üye

« Yanıtla #7 : Mart 26, 2007, 10:23:53 ÖS »

Teşekkür ederim sudemsıfır bilmem yedi  :/* bendede yedilerle dolu bi nick vardı ama kırkızlar 7di  :/*şaka bi yanada şahsen attığım konular boş değil bunun %90 ı dikkat alıcı konulardır bunların bi çoğu gözden bile geçirilmemiş .Üzüntüm bu >:( bu forumda bi şeyler paylaşılıyosa ki; buna önem verilmelidir diye düşünüyorum.Bazı dikkatimi çeken yerler(siteler) var bakıyorum üyenin biri saçma sapan konu açmış ve o konu altında tam 102 yorum var bu yorum 1,5 gün içinde yapılmış, halbuki bizim formumuz ordan kat kat daha üstün .Hem üye sayısıyla hem kültürel hemde paylaşım anlamında.

1, sen benım 7me kurban ol

2,pek bır dertlı gordum senııı takma bu kadar kofana sıteye gıremnıyom artık malum ıs ahhhh ben gecelı gunduzlu burda olsam senıun konularına ne laflar atardımda yetısemıyom ıste  Tongue

sitemızde bır dusus soz konusu benım gozumde artık eskısı gıbı degıl  sadece belırlı ınsanlar yorum yapıyor

ya ben varım dıye kaıyorlar yada sen kestıremedım orasını 

Mart 26, 2007, 10:27:29 ÖS
By_TeKiN
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

SiLLe'Li

« Yanıtla #8 : Mart 26, 2007, 10:27:29 ÖS »

no haşhaş no fitamin no eroin no kokain  :/* you chan thas this  :/* sorun yok  :/* Grin

Mart 26, 2007, 10:30:27 ÖS
sudem07
Demirbaş Üye

« Yanıtla #9 : Mart 26, 2007, 10:30:27 ÖS »

no haşhaş no fitamin no eroin no kokain  :/* you chan thas this  :/* sorun yok  :/* Grin
sorunlu arkadasım benım 

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: