Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Kültür-Sanat •._.·´¯)
 > Tv-Radyo-Gazete-Haber Tur'u > Magazin Haberleri > Burhan Bey'den soğuk espriler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Burhan Bey'den soğuk espriler  (Okunma Sayısı 67 defa)
Şubat 05, 2007, 11:42:18 ÖÖ
çalıkuşu
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 98

« : Şubat 05, 2007, 11:42:18 ÖÖ »

Engin Günaydın, Berlinli izleyicilere hayal kırıklığı yaşattı. Almanya'nın başkenti Berlin'de sahne alan Günaydın, "Ben Bir Mal'ım" adlı gösterisiyle, izleyilerin beklentisine yanıt veremedi.

Avrupa Yakası isimli dizideki başarılı tiplemesiyle dikkat çeken Engin Günaydın, Berlin'de sevenleriyle buluştu. Ancak izleyenler umduklarını bulamadıklarından yakındı. Gösteri sırasında sık sık kendi aralarında da şikayetlerini dile getiren izleyiciler, Günaydın'ın sadece "Avrupa Yakası" dizisindeki tiplemesinden yaptığı örneklemeleri alkışladı.

Günaydın, çoculuk dönemini, Ankara'ya gelişini ve büyük kentteki yaşadığı şaşkınlıkları sahneye taşıdı. 70 yaşındaki kara çarşaflı annesi üzerine yaptığı espriler ise seyirciyi pek sarmadı. Günaydın, annesinin fizik tedavisini ve arkadaşlarına olan yaklaşımını aktardı. Ayrıca katkıda bulunduğu televizyon dizilerini de anlatan Günaydın'ın Berlinli seyirciyle bütünleşmediği yorumu yapıldı.

Günaydın'ı izlemeye gelen Ayşe Tezcan, gösterinin kendisinde hayal kırıklığı yaşattığını söyleyerk, "Günaydın'ı Avrupa Yakası dizisiyla tanıdım. Oradaki esprilerini çok beğeniyorum. Burada da Avrupa Yakası'nda yaptığı esprilerine çok güldüm. Ama onun dışında yaptıkları beni tatmin etmedi. Farklı bir beklentiyle gelmiştim. Ama umduğumu bulamadım. Ben hiç ilginç bulmadım. Benim beklentim daha farklıydı. Daha komik bekliyordum. Sıkıcı buldum" dedi.

Yalanlamak ve reddetmek için okuma!
İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma!
Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma!
Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: