Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Spor •._.·´¯)
 > Futbol Kulüplerimiz > Galatasaray (Moderatörler: GiRaY, xx_hagi_xx) > GALATASARAY
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GALATASARAY  (Okunma Sayısı 751 defa)
Ocak 05, 2007, 12:33:27 ÖS
paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #50 : Ocak 05, 2007, 12:33:27 ÖS »

birincisi ben gs liler diye birşey demedim ki sen açıkca belli ettin.. ikincisi en çok taraftarı olan klüp tartışmasına girmeyelim herkes zaten biliyor.. üçüncüsü ise fenerlilerin siz kupa aldınız diye kıskandıklarını nerden çıkardın anlamadım.. bende feneli dediğin o grup içerisindeyim ama yabancı ülkeyle bir türk takımı oynadığıu zaman o takımın rengi benim için önemli olmuyor.. sadece TÜRK takımı olması önemli oluyor.

Ocak 05, 2007, 12:39:23 ÖS
trewwer
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 31

Çoğu sey adını koyamadığımızdan dolayı yapılamadı

« Yanıtla #51 : Ocak 05, 2007, 12:39:23 ÖS »

hımms ende fenerlisn guzel hatırlarsan bizim avrupa macımız vardı aynı haftay denk gelmiştide bu nasıl turk takımını kayırmaksa macın ertelenmesine ole bi akrsı cıktınızki en buyuk antisempati mi  denir artık neyse size karsı o takım gs değil baska takım olsada tepkim aynı olurdu Cool

Uzak iklimlerde açmış iki çiçek
Hangimiz gelsek diğerinin yanına kuruyup Kaybolacağız...
Ocak 09, 2007, 11:38:05 ÖÖ
goca_daglı
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 0

« Yanıtla #52 : Ocak 09, 2007, 11:38:05 ÖÖ »

birincisi ben gs liler diye birşey demedim ki sen açıkca belli ettin.. ikincisi en çok taraftarı olan klüp tartışmasına girmeyelim herkes zaten biliyor.. üçüncüsü ise fenerlilerin siz kupa aldınız diye kıskandıklarını nerden çıkardın anlamadım.. bende feneli dediğin o grup içerisindeyim ama yabancı ülkeyle bir türk takımı oynadığıu zaman o takımın rengi benim için önemli olmuyor.. sadece TÜRK takımı olması önemli oluyor.
  abim bak sen yanlış anlıyosun bizleri. elbette kim istemez bir türk takımının avrupada başarılı olmasını. ama bunu fenerbahceden beklersen hayalkırıklıgı yaşarsın benden sölemesi :D :D  AVRUPA FATİHİ  CİM BOM'UM BENİM..!! ( bazıları ufea kupasını alır getirir, bazılarıda alacagız diye ugraşır )

kim dönerse dönsün ben dogru bilgidigimen dönmem
Ocak 09, 2007, 06:54:40 ÖS
trewwer
Demirbaş Üye

« Yanıtla #53 : Ocak 09, 2007, 06:54:40 ÖS »

TUTMUSUSN GALATASARAY BOLUMUNE AYZIYOSUN PAPATAY BİDE DEMEDİM DİYOSUN DEMENE GEREK YOK HERSEY ORTADA Kİ  Cool

Ocak 09, 2007, 10:14:32 ÖS
paPTya1907
Demirbaş Üye

« Yanıtla #54 : Ocak 09, 2007, 10:14:32 ÖS »

trewwer tekrar söylüyorum.. ben gs lileri kasdetmedim.. buraya yazmam daki neden senin söylediklerine cevap vermemdi.. Aynı şeyleri farklı bölümdede söylesen gene aynı cevabı verirdim.. Başlıkla alakası yok...

Birde artık bırakalımda bundan sonrasına bakalım... Umarım GS, yada FB yada BJK yada diğer türk takımlarından hangisi olursa olsun Avrupada başarılı olur inş..

Ocak 09, 2007, 10:52:04 ÖS
trewwer
Demirbaş Üye

« Yanıtla #55 : Ocak 09, 2007, 10:52:04 ÖS »

inşallah butun temennimiz o  Grin Cool

Ocak 10, 2007, 10:17:27 ÖÖ
paPTya1907
Demirbaş Üye

« Yanıtla #56 : Ocak 10, 2007, 10:17:27 ÖÖ »

belli  Grin

Ocak 10, 2007, 11:44:36 ÖÖ
trewwer
Demirbaş Üye

« Yanıtla #57 : Ocak 10, 2007, 11:44:36 ÖÖ »

evet hiç suphen olmasın  Cool

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: