Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir
Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ağustos 28, 2008, 09:10:31 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: gönüllü hackerler iş başında  (Okunma Sayısı 464 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TurkmenBeyi
Forum Kontrol Team
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 2

SEN DOĞMANA BAK GÜZEL GÜN AZ KALDI..

« : Mart 19, 2006, 06:52:23 ÖS »

Bölücü siteleri 500 gönüllü hack’lıyor

Meslek ve siyasi görüşleri farklı 500 gönüllü biraraya gelerek Türkiye aleyhine yayın yapan siteleri hack’lıyor. Kendilerine Özel Büro Grubu (ÖBG) adını veren grup üyeleri, “Şehitlerimiz ve kutsal değerlerimiz aleyhindeki siteleri durduruyoruz.” diyor.

Kendini, ‘Özel Büro Grubu’ olarak adlandıran çeşitli meslek ve siyasi görüşten 500 gönüllü, Türkiye aleyhine faaliyet gösteren internet sitelerinin korkulu rüyası oldu. İstisnalar hariç birbirini tanımayan Özel Büro Grubu üyeleri, Türkiye’yi karalayan siteleri anında kullanılamaz hale getiriyor. Kimin hangi ilde faaliyet gösterdiğini bilmeyen grubun ilginç bir çalışma yöntemi var: Önce zararlı site tespit edilip, server sağlayıcılarına, “Lütfen Türkiye aleyhindeki bu yayına izin vermeyin.” maili gönderiliyor. Bu uyarının dikkate alınmaması durumunda, ‘anti-site’ adı verilen program devreye sokulup, site kullanılmaz hale getiriliyor. ÖBG’nin bir gönüllüsü, kendilerinin ‘hacker’ olarak nitelendirilmesine karşı çıkarak, yaptıklarının ‘zararlı sitenin meşgul edilmesi’ olduğunu söylüyor. Grup son dönemde, terör örgütü PKK’nın çok sayıda sitesini kullanılmaz hale getirdi. ÖBG, üyeleriyle bağlantıyı, elektronik posta ve http://www.antisitenet.com adresi üzerinden sağlıyor. Türkiye genelindeki üyelerinin sayısının 500’ün üzerinde olduğu tahmin ediliyor; ama kesin rakamı kimse bilmiyor. Üyeler arasında, doktor, avukat, işadamı ve öğrenci gibi toplumun her kesimini temsil eden kişiler var. ÖBG’nin tek amacı var, o da; Türkiye ve cumhuriyet aleyhine olan internet sitelerinin tespit edilmesi ve bunların yayınlarının durdurulması. Bunun için ilginç bir yöntem izleniyor. Kendi ifadelerine göre yaptıkları, sitenin hacklenmesi değil, sadece ‘meşgul’ edilmesi. İlk olarak, üyelerin de yardımıyla Türkiye aleyhine yayın yapan site tespit ediliyor. Site baştan aşağıya inceleniyor ve nihai karar veriliyor. Bu karar verildikten sonra sitenin server sağlayıcısına şu uyarı mesajı gönderiliyor: “Bu mesaj Özel Büro Grubu tarafından gönderilmiştir. Lütfen Türkiye aleyhine yayın yapan, cumhuriyete ve şehitlerimize dil uzan bu siteye hizmet vermeyin ve bunu durdurun. Aksi takdirde bu sayfa kullanılamaz hale getirilecektir.” ÖBG, 15 gün içinde server sağlayıcı firmadan cevap gelmemesi durumunda harekete geçiyor. Sayfanın kullanılmaz duruma getirilmesi sırasında ise, “anti-site” adı veriler özel bir program kullanılıyor. Bu programa ÖBG’nin sitesinde ulaşmak mümkün. Bu programın özelliği, kişilerin bilgisayarlarını kullanmadıkları zamanlarda devreye girerek, Türkiye aleyhine yayın yapan siteyi meşgul etmesi. Ama kişilerin isteğine bağlı olarak program 24 saat kesintisiz de çalışabiliyor. Program hiçbir şekilde kullanıcının bilgisayarını yavaşlatmıyor ve zarar vermiyor. Saldırı yapılacak sitenin belirlenmesinin ardından, üyeler mail yoluyla uyarılıyor ve program herkes tarafından çalıştırılıyor. Türkiye aleyhindeki ya da kutsal değerlere ve şehitler aleyhine yayın yapan illegal site çok kısa bir sürede kullanılamaz hale geliyor.

‘İllegal iş yapmıyoruz’

Özel Büro Grubu (ÖGB) üyeleri, kendilerini ve faaliyetlerini şu sözlerle anlatıyor: “Biz kesinlikle illegal bir iş yapmıyoruz. Normal şartlarda yaptığımız iş suç kabul edilse de, uluslararası hukukta bu suç değil. Çünkü biz, Türkiye ve şehitlerimiz aleyhine yayın yapan, kutsal değerlerimize ve cumhuriyete hakaret eden sitelerin yayınlarını durduruyoruz. Yani bir anlamda nefsi müdafaa yapıyoruz. Hiçbirimizin siyasi görüşü ortak değil. Mesleklerimiz de farklı ama tek ortak noktamız vatansever olmamız. Türkiye Cumhuriyeti aleyhine faaliyet yapan siteleri tek tek tespit edip deşifre etmeye ve yayınlarını durdurmaya kararlıyız. Bizler bekçileri değil sahipleri olduğumuz bu coğrafya üzerinde bize ve bütünlüğümüze karşı yapılan onur kırıcı oluşumlara bu ve bundan daha fazlası bir tepkiyi vermekte haklıyız.”

HACK NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

1 - Özel Büro Grubu üyeleri öncelikle zararlı siteleri tespit ediyor.

2- Server sahiplerine e-mail gönderilerek yayının sona erdirilmesi talep ediliyor.

3- Geliştirilen çeşitli programlarla aleyhteki sitenin yayını durduruluyor.

30.05.2005
Edip Ali Yavuz
Ankara

delidana
Yeni Üye
*

Karizma Gücü: 0

« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2006, 01:47:08 ÖÖ »

sitede şu yazılı:

Katkıda bulunmak için programı yüklemeniz ve arka planda çalışmasına izin vermeniz yeterlidir. Katılım oldukça hedef sayımız artacaktır.

* Gelişmeleri haberler bölümünden takip edebilirsiniz.

Programı indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz:

Boyut: 343 KB (352,034 bayt)
Versiyon: 1.8

http://users.cjb.net/antisite/antisite_kur.exe
http://antisite.batcave.net/antisite_kur.exe (Önerilen bağlantı)

MD5 Checksum: c249836ac23e2026a51a334553d68c15
SHA-1 Checksum: df877302a8775fb698d9403a9d7413df605fef18

bu ne demek bu program zararlımıdır yoksa yükleyelim mi acil cevap!!!!!!!!!!!!!!!!!
AsİL
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2007, 01:56:41 ÖS »

bunlar anti rus kullanarak yayını durduruyolar onada bunların yaptıgı gibi gurup saldırısı olması lazım yoksa yaptıkları iş işe yaramaz gene de helal olsun elemanlara
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

Karizma Gücü: 65

"camlik.eu" admini pek yakında "gencturkler" inde

« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2007, 01:53:06 ÖS »

paylasım ıcın teşekkurler guzel bır fıkır ınsalklah yararlıolur bende yukledım

Benden Uzak Olman Neyi Değiştirirki:
Güneşte Benden Uzak Ayda Ama Hiçbir Sabahım Güneşsiz Hiçbir Gecem Aysız Değil Tıpkı Yüreğimin SENSİZ Olmadığı Gibi…
- ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz !

- VaRLıqımı hiSsedemeye biLirsin aMa yOkLuğumMm kOyaR. . .
coolrapper-07
Acemi Üye
*

« Yanıtla #4 : Nisan 01, 2007, 02:09:47 ÖS »

sağolllll O0
sudem07
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 97

« Yanıtla #5 : Nisan 01, 2007, 07:58:50 ÖS »

bı bu eksıktı tamamlammıslar ne dıyım Allah yardımcıları olsun

azazell_06
Global Moderator

Karizma Gücü: 150

YAŞAMAK İÇİMDEN GELMİYOR ARTIK

« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2007, 08:36:02 ÖS »

vay anasına be bi öğrenemedik şu site hacklemeyi

Bir Destan Yazar Gibi Durmadan Gündüz Gece Ben Hep Seni Yazmışım Yüreğime Gizlice
sudem07
Demirbaş Üye

« Yanıtla #7 : Nisan 01, 2007, 08:37:37 ÖS »

vay anasına be bi öğrenemedik şu site hacklemeyi
abeyyyy sen yasıyormusun  Grin ben oldun sanmıstım

azazell_06
Global Moderator

« Yanıtla #8 : Nisan 01, 2007, 08:51:36 ÖS »

yok be güzelim sormayın çoktandır siteye giremiyorum bugün parduslada onu konuştum artık yine yanınızdayım

Bir Destan Yazar Gibi Durmadan Gündüz Gece Ben Hep Seni Yazmışım Yüreğime Gizlice
sudem07
Demirbaş Üye

« Yanıtla #9 : Nisan 01, 2007, 08:57:30 ÖS »

yok be güzelim sormayın çoktandır siteye giremiyorum bugün parduslada onu konuştum artık yine yanınızdayım
hele sukur ya gözlerimiz yollarda kalmıstı

azazell_06
Global Moderator

« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2007, 09:02:48 ÖS »

artık yollara bakmayın ben burdayım saolasın
ama senden başka yollara bakanda yok sanırım

sudem07
Demirbaş Üye

« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2007, 09:06:32 ÖS »

artık yollara bakmayın ben burdayım saolasın
ama senden başka yollara bakanda yok sanırım
vardır vardırda bellı etmıyolardır 

dj-lazz
Normal Üye
**

« Yanıtla #12 : Nisan 02, 2007, 12:00:57 ÖÖ »

alal ala biz gonulsuzmu yunan sitelerini ucurduk ustune bide o kadar ceza yedik alall bizimki maddi degil  Vatan sevgisi

Imza Yok Parmak Atsam Olurmu
lejoner
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 33

http://www.bildigingibidegil.com

« Yanıtla #13 : Nisan 03, 2007, 12:07:13 ÖÖ »

TurkmenBeyi yanlış anlama ama ben sahsen indirip de kurmam
genel bu tür oyunlarla bilgisayara ve size  cok zarar verilebilir  indirdiginiz programı mutlaka virüs programınn dan geciriniz.

angel angel En güzel Videolar Burada  angel  angel

http://www.bildigingibidegil.com

MadLoveRs!
Global Moderator

Karizma Gücü: 20

Anadolu'nun bağrından kopan gururlu HACKER!!

« Yanıtla #14 : Ağustos 03, 2007, 04:01:28 ÖS »

Evt lejoner kardeşimize katılıyorum...Ama bütün hack şeylerinde virüs var yani taratmayla birşey elde edilmez...

Neyse Anti-rus güzel bir programdır..Bunun gibi güzel yamultucular da var bende... Smiley

Ama ben böyle yamultucular yerine açık bularak hack yapıyorum....Yamultucular grup için güzel..

Aşk GirerSe KaNıNa!   Nereye KaçaRsaN KaÇ! ölene KaDaR DöNüŞ YolunDaSıN!...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2005-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Wap| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| kpss sonuçları|Tagged||Çamlık|youtube| msn eklentileri| oyunlar|istanbul|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.258 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu