Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Kültür-Sanat •._.·´¯)
 > Tv-Radyo-Gazete-Haber Tur'u > Kurtlar Vadisine beklenen son
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kurtlar Vadisine beklenen son  (Okunma Sayısı 174 defa)
Nisan 02, 2006, 04:43:12 ÖS
sNoW_AnGeR
Ziyaretçi
« : Nisan 02, 2006, 04:43:12 ÖS »

Kurtlar Vadisi'ne yasak

Ve sonunda beklenen oldu. 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Show TV'de ekrana gelen eski bölümlerinin yayınına son verildi. Liselerdeki şiddet olaylarında dizi karakterlerinin 'özendirici etkisi'nin değişik platformlarda sıkça gündeme getirilmesi üzerine RTÜK harekete geçmiş ve daha önce de aynı konuda uyardığı Show TV yönetimine dizinin yayınına son verilmesi yönündeki 'tavsiye kararım' bildirmişti.

Show TV yönetimi Cuma günü boyunca, geç saatlere kadar konuyu tartıştı, RTÜK ile görüş alışverişinde bulundu. Show TV izleyicileri ise 'Kurtlar Vadisi'nin yayınlanacağı belirtilen 22.30'a kadar ekranlarda diziyle ilgili tanıtımların dönüşüne şahit oldu. Dizi, belirtilen saatte yayına girdi. Ancak 10 dakika sonra reklam arası verildi. Dönüşte 'Kurtlar Vadisi'nin yerine 'Cemile' dizisi ekrandaydı. Oysa 'Cemile'nin tekrarı gündüz kuşağında da yayınlanmıştı. Böylelikle Show TV, "aynı gün içinde aynı dizinin aynı bölümünü iki kez yayınlayarak" bir ilke imza attı.
Nisan 03, 2006, 12:32:46 ÖÖ
sniper_x
Banned
Uzman Üye
*

Karizma Gücü: 11

www.gencturkler.biz

« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2006, 12:32:46 ÖÖ »

asıL şimdi ben bu RTÜK ün ........... varya........ töbe töbeeee....
yafff bu kadar şerefsizliğin döndüğü yok biri bizi dikizliyor yok ana beni eversene...
yok bilmem ne keyfi... yok televole...
yavv daha sayılır herhalde bunlar benim aklıma gecenin bu saatinde gelenLer..
NOT= sadece kurtLar vadisi ni seyrederim televizyonda
yabancı müzik kanalları bide... bu bildiklerim reklamlardan... o bile iğrenç...

şimdi sen bunlara eywallah yayımlayın diyecen sonra neymiş silahlıymışş ba ba ba baaaaa....
ulem bu milleti zate ahlaksızlıkla yıktılar hala silah mı kalmış..
bu rtük e bi geçsem kanal bırakmam piyasada da .....
kusura bakmayın tepem attı....
o gece bende mal mal cemilenin intro sunu seyrettim ne olduğunu bile anlamadım...
herhalde dedim yetişitiremediler programı ondan böyle oldu diye...

ReLax bu yazıyı okursan söyle maho ya çeksin bütün vadiyi dvd 'ye nasipse haftaya bursa' ma geliyorum Grin

Nisan 03, 2006, 12:51:40 ÖÖ
sNoW_AnGeR
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2006, 12:51:40 ÖÖ »

Atv'de Aydın'ın programı var, duymuşsunuzdur. O zaman onu da yasaklayalım, çünkü küçüklerimize kötü örnek oluyor. Onu izleyen küçüklerimiz de "yumuşamaya" başlarsa naparız?
Nisan 03, 2006, 01:03:22 ÖS
paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2006, 01:03:22 ÖS »

arkadaşlar hepinize katılıyorum....
ben kurtlar vadisinden nefret eden biriydim. Bittiği gün bayram etmiştim. Amam tekrarları çıkmaya başlayınca insanlardaki bu kurtlar vadisi sevgisini anladım. Ve hergün izlemeye başladım.
Ama şu da bir gerçek ki dizi insanları özelliklede gençleri çok etkiliyor. Diğer taraftanda diyorum ki kurtlar vadisine gelene kadar bir sürü kötü örnek olan programlar var. Öncelikle bunlar kaldırılmalı idi. Sizler gibi bende çok üzüldüm ama yapacakda bişey yok.

Nisan 03, 2006, 02:48:34 ÖS
Resindent_Evil
Banned
Deneyimli Üye
*

Karizma Gücü: -2

« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2006, 02:48:34 ÖS »

Papatya üzülecek bişey yok Kurtlar vadisi Türkiye de çok ses getiren bi diziydiii tekrarı bile reyting rekorları kırıyor ama sen takma kafana ve show tv de ki ACI HAYAT dizisine bak o da kurtlar vadisini aratmaz çünkü ne de olsa o da bi OSMAN SINAV şaheseri ............................ACI HAYAT..............................

Nisan 05, 2006, 08:25:55 ÖÖ
paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2006, 08:25:55 ÖÖ »

evet acı hayatta güzel bir dizi. Ama orda nermin rolündeki kızından hoşlanmadığım için pek fazla izlemiyorum. Şİmdi show da yeni çıkan hacı dizi si var bende sana onu tavsiye edebilirim. Oda çok ses getirecek bir dizi. Grin

Nisan 05, 2006, 11:10:36 ÖÖ
BeRKaN
Web Tasarım Takımı
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 43

FORUMUNA SAHİP ÇIK! BEN GERİ GELDİM İŞTE.

« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2006, 11:10:36 ÖÖ »

kurtlar vadisi adlı dizinin şiddet içerdiği nihayet anlaşıldı ve tekrarları yayından kaldırıldı. fakat bu kez AKŞAm gazetesi kurtlar vadisinin 55 bölümünün cd lerini vermeye başladı. rtük bu cdlerin satışını da yasaklamalı.

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır, bir üşütür, bir ağlatır bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Nisan 07, 2006, 08:58:51 ÖS
sNoW_AnGeR
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Nisan 07, 2006, 08:58:51 ÖS »

papatya senin izlediğin hacı dizisine bende bakıyorum bende senin gibi düşünüyorum çok ses getirecek die.. hacı dizisinin benim için bir dier yönü ise benim memleketim olan kayseride çekilmesii...
Nisan 15, 2006, 09:19:10 ÖS
relax
Banned
Uzman Üye
*

Karizma Gücü: -3

« Yanıtla #8 : Nisan 15, 2006, 09:19:10 ÖS »

allah'a çok şükür nihayet soooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnn Grin Grin Grin Grin
çalsın davullar zurnalar oynasın kızlar  :D :D

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: