Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir
Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 08, 2008, 02:27:33 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lütfen dikkat!!! Yeni MSN Virüsü  (Okunma Sayısı 198 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PaRDuS
u-MuTSuZ VaK'a
Administrator

Karizma Gücü: 968

KaRa KiLiT VuRSuNLaR DiLiMe....

« : Ağustos 22, 2007, 06:13:37 ÖS »

Yeni MSN Virüsü   

Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor.
Şahısların adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya virüs içerdiğinden bilgisayarlarında ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor.

Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım." iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor.

Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor.

Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması içinde güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi de öneriliyor.

Arkadaşlar    msn de  her  zaman  dikkatli   olun  karşınızdaki kim  olursa  olsun   aldıklarınıza   dikkat  edin.Bana  bunun  aynısı  en yakınım  msn adresimden geldi  ama  o msn i engelledim.Çünkü  o  msn de   alınmış...

MsN Durumum Şu Anda------->   (A) CıYı (Ş) aRtSıZ (K) aBuLLeNMeK... ====>>>>  AŞK
Yeni üye  getiren her üyemize +10 karizma gücü...

ONLİNE DESTEK  İÇİN: gencturkler.biz@hotmail.com

KuMaRDa KaYBeTMeMeK iÇiN oYNaMaYaCaKSıN, aŞKta KaYBeTMeMeK iÇiN SöYLeMeYeCeKSiN...

www.kurtlarvadisi-fan.com & www.camlik.eu & www.gencturkler.biz & www.hepdizi.com & www.netokulu.net & www.toplist.gencturkler.biz   Bekleriz..
çalıkuşu
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 98

« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2007, 06:16:31 ÖS »

bizim ofiste 2 kişiye bulaştı bile... akılsız başın cezasını pcler çeker Grin Grin Grin

Yalanlamak ve reddetmek için okuma!
İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma!
Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma!
Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
kemix
Uzman Üye

Karizma Gücü: 36

Seyyar Admin

« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2007, 11:11:46 ÖS »

"Bunları Photoshop'ta yaptım."

bu ileti banada geldi Wink ama almadım

Bitter seven başka çikolataların tadına bakmaz.Ona hafif gelir.Seversen tadına doyum olmaz.Alışık değilsen tadı acı gelir.Israrcı olursan mideni bozar.İşte ben öyleyim bitterim .Yüzlerce çikolata varsa
PaRDuS
u-MuTSuZ VaK'a
Administrator

Karizma Gücü: 968

KaRa KiLiT VuRSuNLaR DiLiMe....

« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2007, 01:24:45 ÖS »

Aslında  bu  uyarıyı  koymayacaktım  TEKİN msn de  çok  uğraşıyor  aklı  başına  gelsin diye(gelmez ama) yine de başkaları dikkate  alır belki diye  koydum.Bana da  en yakın birisinden geldi ama  kabul etmedim.Dışardan  kolay kolay  dosya  almayın..

MsN Durumum Şu Anda------->   (A) CıYı (Ş) aRtSıZ (K) aBuLLeNMeK... ====>>>>  AŞK
Yeni üye  getiren her üyemize +10 karizma gücü...

ONLİNE DESTEK  İÇİN: gencturkler.biz@hotmail.com

KuMaRDa KaYBeTMeMeK iÇiN oYNaMaYaCaKSıN, aŞKta KaYBeTMeMeK iÇiN SöYLeMeYeCeKSiN...

www.kurtlarvadisi-fan.com & www.camlik.eu & www.gencturkler.biz & www.hepdizi.com & www.netokulu.net & www.toplist.gencturkler.biz   Bekleriz..
c4mb4zx
Acemi Üye
*

Karizma Gücü: 0

« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2007, 06:06:13 ÖS »

banada geldı sımdı virüs war makınamda

formant attım ve gectı anti-virüs programı bıle ıslemıyor nasıl virüs se  >:(
Türkside
Uzman Üye

Karizma Gücü: 17

İlk ÇığLığım Son NeFeSiM Tek Aşkım ; Beşiktaşım

« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2007, 04:21:14 ÖS »

Bu Resimleri Yeni Cektim TapTaze ...
bu iletide bana geldi Kbl etmedm  Grin

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2005-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Wap| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| kpss sonuçları|Tagged||Çamlık|youtube| msn eklentileri| oyunlar|istanbul|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.132 Saniyede 29 Sorgu ile Oluşturuldu