Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Spor •._.·´¯)
 > Basketbol > MEHMETİM OKURUM ALL STAR'DA ..... :))) ( İşte yaaa adamım benim ;) )
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MEHMETİM OKURUM ALL STAR'DA ..... :))) ( İşte yaaa adamım benim ;) )  (Okunma Sayısı 186 defa)
Şubat 15, 2007, 10:10:00 ÖÖ
TiRiK
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 164

« : Şubat 15, 2007, 10:10:00 ÖÖ »

NBA'deki gururumuz Mehmet Okur, NBA All Star kadrosuna seçilerek Türk basketbol tarihine geçti. Utah Jazz formasıyla NBA'de fırtına gibi esen temsilcimiz, bu hafta sonu Kobe Bryant, Shaq, Wade gibi yıldızların yer aldığı "rüya takım"la bir maç oynayacak, dünyanın izlediği müthiş şovun pir parçası olacak.

NBA Başkanı David Stern, iki süperstar Allen Iverson ve Steve Nash'in sakatlıklarıyla açılan boşluğu Mehmet Okur ve Ray Allen ile doldurmayı tercih etti. Batı Konferansı için oynayacak olan Memo, bu gururu yaşayan ilk Türk basketbolcu olarak tarihe geçti. Bu sezon 18.2 sayı, 7.4 ribaund ortalamalarıyla oynayan, daha da önemlisi el yakan şutlarla rakibin korkulu rüyası haline gelen Memo'nun "All Star" olması kimseyi şaşırtmadı.

Utah Jazz’da Carlos Boozer’ın sakatlığının ardından kendini iyice göstermeye başlayan Okur, takımının son 6 maçından 5 galibiyet almasında başrol oynarken, geçen hafta da Batı Konferansı’nın en iyi oyuncusu seçilmişti.

Öte yandan Phoenix Suns’ın Kanadalı oyun kurucusu Steve Nash’in de sakatlanması üzerine bu oyuncunun yerine de Seattle Supersonics’ten Ray Allen kadroya dahil edildi.

Allen, maçları 26.9 sayı, 4.2 ribaunt ve 4.2 asist ortalamasıyla oynuyor.

2007 NBA ALL-STAR haftasonu etkinlikleri, 16-18 Şubat tarihlerinde Las Vegas'da düzenlenecek.

eSki NiCK =>> RuDy
Şubat 15, 2007, 10:13:09 ÖÖ
paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2007, 10:13:09 ÖÖ »

Gönülden tebrik ederim.. Hakkediyor..  Smiley Smiley

Şubat 15, 2007, 10:25:54 ÖÖ
TiRiK
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 164

« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2007, 10:25:54 ÖÖ »