*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

Karizma Gücü: 65
"camlik.eu" admini pek yakında "gencturkler" inde
|
 |
« : Nisan 22, 2007, 02:45:54 ÖS » |
|
Başka Birinin MSN Listesini Merak Ediyor, Veya Listesinde Bulunan Kişilerin Mail Adresini Görüp Beğendiğinizi Kendi Listenize Eklemek Istiyorsanız Bununda Bir Çözümü Var Beyler. . .
Nasıl mı ?
Işte Böyle. .
MSN'de Başkasının Kişi Listesini Çalabilir, O Listedekileri Kendi MSN Listenize Ekleyebilirsiniz. . Bunun Için Gnoozle, LimeWire, Ares, Imesh Gibi Download ve Paylaşım Programlarından Birini Kullanabilirsiniz. . .
Eğer Bu Programlardan Birine Sahipseniz, MSN'de Kişi Listesinin Uzantısı Olan .ctt Dosyalarını Aratın ( .ctt MSN Messengerin Kişi Listesi Dosya Uzantısıdır )
Bu Aramadan Sonra Karşınıza Binlerce Belkide Sayamayacağınız Kadar MSN Kişi Listesi Çıkacaktır. Kafanıza Göre Indirin O Dosyaları. Daha Sonra Kendi MSN Messenger Oturumunuzu Açın, Kişiler'den Dosyadan Kişi Al Seçeneğine Tıklayın..Çaldığınız Kişi Listesi Olduğu Gibi Sizin MSN'nize Eklenecektir.
Eğer Listede Olanları Merak Ediyorsanız. Indirdiğiniz .ctt Uzantılı Dosyaları Note Pad Gibi Bir Programla Açıp Bakabilirsiniz. . .
Evet Arkadaşlar Bu Aynı Zamanda Bir Hack Yöntemidir, ve MSN Messenger'in Bir Açığıdır Aynı Zamanda.. Bunu En Iyi Şekilde Değerlendirin
Bundan Bende Zarar Görürmüyüm Diyorsanız Evet Bu Açığa Kurban Gidenlerden Biri Sizde Olabilirsiniz. Yapmanız Gerekenler : Bu Tür Download ve Paylaşım Programlarını Kullanırken MSN Messenger Programınızı Paylaşıma Açık Tutmayın . .
|
|
|
|
|
|
Benden Uzak Olman Neyi Değiştirirki: Güneşte Benden Uzak Ayda Ama Hiçbir Sabahım Güneşsiz Hiçbir Gecem Aysız Değil Tıpkı Yüreğimin SENSİZ Olmadığı Gibi…- ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz ! - VaRLıqımı hiSsedemeye biLirsin aMa yOkLuğumMm kOyaR. . .
|
|
|
|
sudem07
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2007, 03:10:46 ÖS » |
|
$$ $$ $$ $$ bunları ogretınce ıcınızmı rahatlıyor $$ $$ $$
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2007, 03:35:20 ÖS » |
|
eh tam rahatlıyor dıyemeyız bıraz ferahlıyoruzz
|
|
|
|
|
|
Benden Uzak Olman Neyi Değiştirirki: Güneşte Benden Uzak Ayda Ama Hiçbir Sabahım Güneşsiz Hiçbir Gecem Aysız Değil Tıpkı Yüreğimin SENSİZ Olmadığı Gibi…- ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz ! - VaRLıqımı hiSsedemeye biLirsin aMa yOkLuğumMm kOyaR. . .
|
|
|
|
sudem07
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2007, 06:23:25 ÖS » |
|
eh tam rahatlıyor dıyemeyız bıraz ferahlıyoruzz  $$
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mae
paranormal supervisor
Global Moderator

Karizma Gücü: 39
Türk Doğdum Türk Yaşarım Kime Ne, Kime Ne?
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2007, 11:33:44 ÖS » |
|
Son güncellemeler ile .ctt ler artık enkode edilmiş durumda. İçiniz rahat olabilir. Güvendesiniz tabi hack edilene kadar 
|
|
|
|
|
|
Türk Milleti'nin aşırı sabırlı olduğunu, Fakat ayranı kabardığı zaman, Kağan arslan gibi önünde durulmadığını Bütün tarih ve dünya bilir.
|
|
|
computerci
Acemi Üye
Karizma Gücü: 0
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 14, 2007, 11:21:48 ÖS » |
|
ATATÜRK SİZDEN UTANIYOR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xx_hagi_xx
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 63
S@M!R--N@SR!
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 16, 2007, 09:06:19 ÖS » |
|
NEYE BENİM RAHATLATIYOR... ORENMEKDEN DAHA İYİSİ YOKK $$ $$ $$ $$ SENİ ŞİTTETLE KINIYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hilmi
Acemi Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 11, 2007, 02:05:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 20, 2007, 02:17:22 ÖS » |
|
ATATÜRK SİZDEN UTANIYOR  bu sozun cok mantıksız Ataturk'tebılımden ve ogrenmeden yana ogrenın de kullanmassanız yıne kullan mayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyabent
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2007, 10:23:26 ÖS » |
|
:angel: yaf kardeşim paşka işinizmi yoğ pöyle zararlı şey anlatıyorsunuz $$ $$ $$ $$ $$ O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 29, 2007, 01:17:59 ÖS » |
|
:angel: yaf kardeşim paşka işinizmi yoğ pöyle zararlı şey anlatıyorsunuz $$ $$ $$ $$ $$ O0
Örenmenın zararı varmı yok sen ogren uygulamak ıstetemessen uygulama sizin dusuncenızde internette zararlı baska sitelere gırenlerınız vardır yanı ınsanın kullanısına gore olur iyide kotude
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proactive
Acemi Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2007, 06:22:11 ÖÖ » |
|
ATATÜRK SİZDEN UTANIYOR değerli kişileri böyle ucuz cümlelerde kullanmaktan ne anlıyorsunuz onun adını geçmesinin gerektiği biyer mi biri bişiler anlatmış isteyen alır $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$ $$
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkside
Uzman Üye

Karizma Gücü: 17
İlk ÇığLığım Son NeFeSiM Tek Aşkım ; Beşiktaşım
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 06, 2007, 04:00:45 ÖÖ » |
|
ben onları ekliodum kimse acmıodu :D Yalancı :D:D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 06, 2007, 11:11:32 ÖÖ » |
|
kabul etmıyorlarsa ne yapalım kardesım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaRDuS
u-MuTSuZ VaK'a
Administrator

Karizma Gücü: 968
KaRa KiLiT VuRSuNLaR DiLiMe....
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 06, 2007, 05:49:23 ÖS » |
|
Gurbette ask olum bırak bu msn işlerini diye sana kaç kez dedim.. Msn chat vs. işleri bırak sen bu yıl programlama dillerini iyi öğren.Diploma notunu yükselt ve okulu iyi bir derece ile bitir.Sonra da güzel bir yerde programlama kazan ve oku.Bunlardan başka derdin olmasın. Bir daha da böyle konularla uğraştığını görmeyeyim...
|
|
|
|
|
|
MsN Durumum Şu Anda-------> (A) CıYı (Ş) aRtSıZ (K) aBuLLeNMeK... ====>>>> AŞKYeni üye getiren her üyemize +10 karizma gücü... ONLİNE DESTEK İÇİN: gencturkler.biz@hotmail.com
|
|
|
Türkside
Uzman Üye

|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 07, 2007, 04:31:08 ÖÖ » |
|
kabul etmıyorlarsa ne yapalım kardesım 50 kişiden 1 kişi de mi kabul etmez :-X :-X :-X :angel:  ol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 27, 2007, 10:34:49 ÖÖ » |
|
kabul etmıyorlarsa ne yapalım kardesım 50 kişiden 1 kişi de mi kabul etmez :-X :-X :-X :angel:  ol sen kabul ettırmek teknıkbılmıyon demekkı ... :/* :/*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkside
Uzman Üye

|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 15, 2007, 08:57:00 ÖÖ » |
|
kabul etmıyorlarsa ne yapalım kardesım 50 kişiden 1 kişi de mi kabul etmez :-X :-X :-X :angel:  ol sen kabul ettırmek teknıkbılmıyon demekkı ... :/* :/* Teknik Neymiş Sölede Bizde Bilelim :/* 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Moderator

|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 17, 2007, 03:05:56 ÖS » |
|
kabul etmıyorlarsa ne yapalım kardesım 50 kişiden 1 kişi de mi kabul etmez :-X :-X :-X :angel:  ol sen kabul ettırmek teknıkbılmıyon demekkı ... :/* :/* Teknik Neymiş Sölede Bizde Bilelim :/*  ugrasmadıgım ıcın artık bende bılmemem gerekıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redkit
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 1
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 19, 2008, 07:16:29 ÖS » |
|
birazda ii şeylerle uğraşmaya çalışalım
|
|
|
|
|
|
her karakolda namımız her sokakta kavgamız her genç kızın çantasında bir fotoğrafımız vardır çünkü biz aksekiliyiz
|
|
|
dj-lazz
Normal Üye

|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2008, 02:00:41 ÖS » |
|
hade madem ise yariyor programlar diyelim benim adres listemdekinleri bulana ne isterse verecem soz
|
|
|
|
|
|
Imza Yok Parmak Atsam Olurmu
|
|
|
|