|
|
Türkside
Uzman Üye

Karizma Gücü: 17
İlk ÇığLığım Son NeFeSiM Tek Aşkım ; Beşiktaşım
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2007, 10:55:08 ÖS » |
|
Yaw ßunLar Sallama mı Hiç birine Girmio :/*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaos
Jsc 3cX
Normal Üye

Karizma Gücü: 10
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2007, 11:06:00 ÖS » |
|
ya sen nette yenımsın yoksa bu ıslerı yenımı yapıyorsun sacmalama ordakı sıfreler degıstırılmıstır ordan ıstedıgın bır msn varsa sıfresını verebılırız?  
|
|
|
|
|
|
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin* bittiği zaman gidin kafasına sıkın. Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur* kaçın ve canınızı kurtarın. Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.  
|
|
|
Türkside
Uzman Üye

Karizma Gücü: 17
İlk ÇığLığım Son NeFeSiM Tek Aşkım ; Beşiktaşım
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2007, 11:24:22 ÖS » |
|
haa yoq yoq istemiom ..nette de yeni DeiLim..Arkdaşlar bana kısaca internet YıLanı derler  :/*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaos
Jsc 3cX
Normal Üye

Karizma Gücü: 10
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2007, 04:07:55 ÖS » |
|
amac dısı eylemlerde bız yokuz sen yemegını kendın yee oyle sunu ındır benı ındır onu ındır demeylen bu ısler yurumez sen benden daha ıyı bılırsın yaaa dostum benım
|
|
|
|
|
|
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin* bittiği zaman gidin kafasına sıkın. Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur* kaçın ve canınızı kurtarın. Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.  
|
|
|
|
KING__
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2007, 09:38:04 ÖS » |
|
amac dısı eylemlerde bız yokuz sen yemegını kendın yee oyle sunu ındır benı ındır onu ındır demeylen bu ısler yurumez sen benden daha ıyı bılırsın yaaa dostum benım
sen den daha ıyı bılgım yok hatta bende bılgı denen bısıy yok sunu bunu ındır demeyle ınmez onuda bılırım yerı geldıgınde senı tanıyorum acıkcası hemserım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaRDuS
u-MuTSuZ VaK'a
Administrator

Karizma Gücü: 968
KaRa KiLiT VuRSuNLaR DiLiMe....
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2007, 12:58:40 ÖÖ » |
|
Bana acil gencturkler.biz@hotmail.com msn adresinin şifresi laızm.Kardeş bir el atsana...
|
|
|
|
|
|
MsN Durumum Şu Anda-------> (A) CıYı (Ş) aRtSıZ (K) aBuLLeNMeK... ====>>>> AŞKYeni üye getiren her üyemize +10 karizma gücü... ONLİNE DESTEK İÇİN: gencturkler.biz@hotmail.com
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2007, 09:23:51 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
|
|
|
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin

Karizma Gücü: 227
SiLLe'Li
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2007, 10:06:00 ÖÖ » |
|
Bırak numan bu işleri yahu adam kopy paste yapmış uğraşma şunlarla 
|
|
|
|
|
|
سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|
|
|
lejoner
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 33
http://www.bildigingibidegil.com
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2007, 01:45:02 ÖÖ » |
|
Kaos kardeşim seni var ya neyse.. san ki abartmışın gibi geldi senle bi ara konusalım ... benı bul yada ben seni bulayım he... Not:pardus ben vereyim mi? senın msn şifreni...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaRDuS
u-MuTSuZ VaK'a
Administrator

|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2007, 03:15:03 ÖS » |
|
Lejo bu kimse senin tanıdıgın birisi ama bebe galiba  Lejo aynı şey senin için de geçerli o msn adresinin şifresi acil lazım  ) Beni bilirsin..
|
|
|
|
|
|
MsN Durumum Şu Anda-------> (A) CıYı (Ş) aRtSıZ (K) aBuLLeNMeK... ====>>>> AŞKYeni üye getiren her üyemize +10 karizma gücü... ONLİNE DESTEK İÇİN: gencturkler.biz@hotmail.com
|
|
|
lejoner
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 33
http://www.bildigingibidegil.com
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 12, 2007, 10:24:07 ÖÖ » |
|
Lejo bu kimse senin tanıdıgın birisi ama bebe galiba  Lejo aynı şey senin için de geçerli o msn adresinin şifresi acil lazım  ) Beni bilirsin.. Aglarsın pardus aglatırım sonra dön me ona göre... ee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
computerci
Acemi Üye
Karizma Gücü: 0
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 14, 2007, 11:02:15 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MadLoveRs!
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 02, 2007, 02:59:11 ÖÖ » |
|
HACKER[''D@RKSBEAM'']
İnş. birgün bende Zor Ölüm 4 'teki hacker'lar gibi olacağım...
|
|
|
|
|
|
Aşk GirerSe KaNıNa! Nereye KaçaRsaN KaÇ! ölene KaDaR DöNüŞ YolunDaSıN!...
|
|
|
fatih123_lincoln
Normal Üye

|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 02, 2007, 10:11:18 ÖS » |
|
bu şifrelerin hepsi sallama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KING__
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 06, 2007, 10:27:43 ÖS » |
|
bu şifrelerin hepsi sallama
ne biliyosun bence sen sallıyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyabent
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 27, 2007, 06:27:03 ÖS » |
|
yaw yetersinssss bırakın biraz faydalı iş yapın bence O0  %&/  $$ =/// as O0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaRDuS
u-MuTSuZ VaK'a
Administrator

|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 29, 2007, 03:45:26 ÖS » |
|
Lejo bu kimse senin tanıdıgın birisi ama bebe galiba  Lejo aynı şey senin için de geçerli o msn adresinin şifresi acil lazım  ) Beni bilirsin.. Aglarsın pardus aglatırım sonra dön me ona göre... ee Bu güne kadar benim ağladığımı hiç gördün mü lejo? Bırakın msnle uğraşmayı da yapabiliyorsanız Pentegonun güvenlik duvarını aşın  Bir Türk yapmıştı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KING__
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2007, 08:35:39 ÖS » |
|
Lejo bu kimse senin tanıdıgın birisi ama bebe galiba  Lejo aynı şey senin için de geçerli o msn adresinin şifresi acil lazım  ) Beni bilirsin.. Aglarsın pardus aglatırım sonra dön me ona göre... ee Bu güne kadar benim ağladığımı hiç gördün mü lejo? Bırakın msnle uğraşmayı da yapabiliyorsanız Pentegonun güvenlik duvarını aşın  Bir Türk yapmıştı.. türkler istedigini yapar kafası harıka calısır ama bunları ibneligine çalıştırıyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZELZELE
Yeni Üye
Karizma Gücü: 2
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 15, 2007, 10:18:34 ÖS » |
|
bu konunun burda olmasına anlam weremedim konu zaten bi alakasız hacklemiş msn yayınlıyor site de böle bişe olduğunu görmedim öle bi yer burda onları hangi yöntemlerle falan eklediğini yazsan daha yararlı olmasmı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|