| Mart 04, 2007, 01:34:13 ÖS |
|
TiRiK
|
 |
« : Mart 04, 2007, 01:34:13 ÖS » |
|
*Sigara içmeyen şehirler arası otobüs şoförü *Siz istemeden fiş veren küçük esnaf.. *Arabasının üzerine bavullarını saran Almancılar *Bu kıyafet size yakışmadı diyen tezgahtar, *Emniyet kemeri takan taksi şoförü, *Trafikte küfür etmeyen araç şoförleri, *Kadınların dişilikten daha çok insan olduklarını düşünen erkekler , *Şarkıları, müzikleri ile sözlerini bağdaştırarak söyleyen şarkıcılar (günümüzde bu olay" altı şişhane üstü Kasımpaşa" niteliğinde), *Verdiği üç kuruşu vergi zannetmeyen esnaf-tacir *Yalan söylemeyen politikacı(böyle bir şey hiç oldumuydu ki) *Bayramlarda el öpünce para veren yaşlılar... *"Tabiî ki de" ve " atıyorum" demeden konuşabilen genç *Traş olmuş ve koku sürmüş taksi şoförü *Kapısında toplanmış kedileri uzaktan gördüğünde ne dükkanı olduğunu anladığın güvenilir mahalle kasapları, *Siz söylemeden çiçek alıp gelen erkek arkadaş *Yağmurlu ve karlı havalarda da sizi almaya can atan taksiler *Yolların ve trafik kurallarının kendilerine özel olduğunu zannetmeyen sürücüler *Sabah sabah tanımadığı insanlara günaydın diyerek gülümseyen insan türü *İşi bilmeyen ama kendi hatalarını açıkça söyleyip, kabullenen patronlar *Karısı çirkin ve şişman bile olsa, gözü ondan başka kimseyi görmeyen erkekler *Bayan yolcuları dikiz aynasından dikizlemeyen muavin *Altın günleri yerine evde oturup kitap okumayı tercih eden ev kadınları *Yaya geçidinden geçen yayaları/yayayı görüp geçmesi için yavaşlayan hatta duran şoförler. *Hep daha fazlasını istemeyen, sadece ve sadece halkını düşünen politikacılar. *Sağa, sola manevralarda "sinyal" veren, etrafını kontrol ederek, gerektiği gibi araç kullanan, gereksiz klakson çalmayan, makasa girmeyen minibüs şoförü. *Güleryüzlü devlet çalışanı. (Bu canlının soyunun tükenmesinde devlet etmeni büyük rol oynamıştır.) *Bayan adı ve maili kullanarak kurbanın bilgisayarına girmeye çalışmayan erkek hacker türü. (HackeropatusKiddus) *Belediye otobüsüne bindiğinizde selamınızı alan şoförler... (ben genelde günaydın falan derim de) *Çayınıza kaç şeker attığınızı bilen arkadaşlar:-) *Psikolojisi normal olan insanlar *Hastanede görevi hastabakıcılık olup da hasta yakınlarından para almadan iş yapan bakıcılar.. *"Abi ben karşının şoförüyüm" yalanını söylemeden erkekçe "abi ben yeni başladım" diyen taksi şoförleri.. *Vatandaşı "oy pusulası" olarak değil de insan olarak gören politikacılar.. *Km. saati ile oynama yapmadan 2.el araç satan galericiler... *Asıl görevlerinin büyük şirketlere eğitim vermek değil de, üniversite öğrencisi yetiştirmek olduğunu düşünen ve uygulayan Hocalar.. *5 dakika korna çalmadan ilerleyebilen minibüs şoförleri *Simidini paylaşan amca... *Sırtınızı sıvazlayan dost... *İstemeden zam veren patron *Dizini dövmeyen babalar *Küfretmeyen Taraftar, *Taraf tutmayan Hakem, *Rüşvet almayan gümrük memurları *Yerlere çöp ve sigara izmariti atmayan düşünceli insanlar
|
|
|
|
|
|
 eSki NiCK =>> RuDy
|
|
|
| Mart 04, 2007, 09:30:30 ÖS |
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 227
SiLLe'Li
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2007, 09:30:30 ÖS » |
|
Tamamen özlemlerin giderilmesini gerektiren karakterler bunlar. Yukarda olduğu gibi ortada kalmadılar, sayılı desende göremiyorum .
|
|
|
|
|
|
سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|
|
|
| Mart 05, 2007, 07:17:27 ÖÖ |
|
paPTya1907
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2007, 07:17:27 ÖÖ » |
|
Türlerinden parmakla sayılacak kadar az kalan insan çeşitleri. İnsanlar neden bu kadar değişti acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 05, 2007, 11:05:16 ÖÖ |
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 05, 2007, 11:05:16 ÖÖ » |
|
bunların numune bile kalmadı maalesef :-\
|
|
|
|
|
|
Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
|
|
|
| Mart 05, 2007, 12:36:18 ÖS |
|
TiRiK
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2007, 12:36:18 ÖS » |
|
*Psikolojisi normal olan insanlar
herhalde en çok buna hasretiz :-\ ben de dahil psikolojimiz yerlerde...
|
|
|
|
|
|
 eSki NiCK =>> RuDy
|
|
|
| Nisan 11, 2007, 11:31:49 ÖÖ |
mhk1905