Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir
Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Temmuz 20, 2008, 04:07:37 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Recep İvedik'in 2 geliyor!  (Okunma Sayısı 85 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin

Karizma Gücü: 227

SiLLe'Li

« : Nisan 03, 2008, 04:09:37 ÖS »

[size=15pt]Gişe rekoru kıran Recep İvedik'in şimdi de ikincisi geliyor..[/size]

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile 3 yıldır birlikte olan oyuncu Doğa Rutkay, şimdiye kadar 3 milyon 800 bin kişinin izlediği ve sevgilisinin senaryosunu yazıp oynadığı 'Recep İvedik' filminin üçleme olacağını açıkladı.

Kendisinin Recep İvedik filmlerinde rol almayacağını söyleyen Doğa Rutkay, "Şahan ile aynı filmde olmak istemiyorum. İş ve özel hayatın birbirine karışmaması için buna soğuk bakıyorum, dezavantaj yaratabilir" dedi.

Kurtlar Vadisi Irak ve G.O.R.A filmlerinden sonra Türk Sineması'nın en çok seyredilen üçüncü filmi olan 'Recep İvedik'in ikinci filminin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak.[/b]

سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2008, 10:07:40 ÖS »

En çok güldüğüm filmlerden biriydi. Recep İvediği izlediğim zaman ikincisinin mutlaka çekileceğini tahmin ediyordum. Çünkü filmin sonu bir dizinin sonu gibiydi. Kemal sunal klasikleri gibi olacak. Smiley Smiley

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2005-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Wap| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| kpss sonuçları|Tagged||Çamlık|youtube| msn eklentileri| oyunlar|istanbul|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.329 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu