|
paPTya1907
|
 |
« : Mayıs 14, 2007, 09:19:22 ÖÖ » |
|
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Turkcell Süper Ligi 32.Hafta mücadelesinde Trabzonspor`la 2-2 berabere kalan takımımız, şampiyonluğunu ilan etti. İki kez mağlup duruma düşmesine rağmen 84.dakikada Deivid`le eşitliği sağlayan takımımız, 2006-2007 futbol sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. 100.Yılında şampiyon olan takımımızı, bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyor, şampiyonluğun camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz...
Fenerbahçe: Serdar Kulbilge, Stephen Appiah, Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Tümer Metin, Önder Turacı, Alex de Souza, Deniz Barış, Edu Dracena, Diego Lugano, Deivid de Souza
Goller: Hüseyin dk.2, Tuncay dk. 4, Yattara dk.42, Deivid dk.84
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2007, 09:53:01 ÖÖ » |
|
Kanaryalarım benim, yaşattıkları mutluluk inanılmaz.... <<w Şampiyonluk turunda elimde bayrak dilimde marşlarla yanlarında olacağım....  <<w <<w <<w
|
|
|
|
|
|
Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
|
|
|
|
paPTya1907
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2007, 10:03:40 ÖÖ » |
|
SEZONUN SON maçını iple çekiyorum çünkü kadıköyde olucağız.... <<w <<w
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2007, 10:08:42 ÖÖ » |
|
benide al 
|
|
|
|
|
|
Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
|
|
|
|
crescent1907
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2007, 02:30:59 ÖS » |
|
fenerimmm benim yaaaa helal olsun hepsıneeeee mücadelelerine azimlerine hırslarına helal olsn hepsını cok sevıyorummmm cok cok cok tebrık edıorummmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paPTya1907
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2007, 03:37:38 ÖS » |
|
benide al  almaz olurmuyum canım benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2007, 03:50:55 ÖS » |
|
lütfen lütfeeeen allll beni... :-\ bırakma hain BJK'li hain kardeşlerime dünden beri yemediğim dayak kalmadı
helal olsunnnnn ama FENERBAHÇEMEEEEEEEEEEEEE <<w <<w <<w
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TiRiK
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 16, 2007, 02:44:56 ÖS » |
|
benide al  almaz olurmuyum canım benim hilalll ben ve hiloşda varız oan göreee. hepberaber gidelim ve tadını çıakralım diorum varmısınız  bak ben bile maça gtmek sityorum düşün yani durumu. başımzıa taş yağacak 
|
|
|
|
|
|
 eSki NiCK =>> RuDy
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2007, 02:54:35 ÖS » |
|
kesin  sensiz olmaz ki cnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paPTya1907
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2007, 02:17:45 ÖS » |
|
benide al  almaz olurmuyum canım benim hilalll ben ve hiloşda varız oan göreee. hepberaber gidelim ve tadını çıakralım diorum varmısınız  bak ben bile maça gtmek sityorum düşün yani durumu. başımzıa taş yağacak  valla gidelim ne güzel olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TiRiK
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 18, 2007, 01:10:36 ÖS » |
|
ee iyide maç ne zman ona göre ayarlayalım bilet milet
|
|
|
|
|
|
 eSki NiCK =>> RuDy
|
|
|
m_Kant
Global Moderator

Karizma Gücü: 149
m_Kant
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2007, 10:00:46 ÖS » |
|
Ne MUtLu sENi seVENe
YaSAA FENerBahÇE........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2007, 09:38:06 ÖÖ » |
|
Ne MUtLu sENi seVENe
YaSAA FENerBahÇE........
<<w <<w <<w
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paPTya1907
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 28, 2007, 07:21:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 29, 2007, 10:00:54 ÖÖ » |
|
oradaki cola turkada reklam olmuyor mu cnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paPTya1907
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 29, 2007, 10:09:12 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çalıkuşu
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 29, 2007, 10:10:35 ÖÖ » |
|
bence sorun yok  Fenerbahçem için her türlü reklam alınır ve yapılır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokcebey_74
Öğretmen Üyemiz
Uzman Üye

Karizma Gücü: 58
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 06, 2007, 08:48:22 ÖS » |
|
muhteşem zaferimiz kutlu olsun
|
|
|
|
|
|
Kimine göre Kralız, Kimine göre yalanız, Herkez rahat olsun; Adamına göre ADAMIZ!...
|
|
|
|