mae
paranormal supervisor
Global Moderator

Karizma Gücü: 39
Türk Doğdum Türk Yaşarım Kime Ne, Kime Ne?
|
 |
« Yanıtla #525 : Ekim 22, 2007, 09:55:12 ÖS » |
|
BİR ŞEHİT ÇOCUĞUNUN BABASINA MEKTUBUYine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana. Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu. İnsanın ciğeri nasıl yanar baba? Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın. Ölmediysen nerdesin baba? Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala. Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü? Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkale’de şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var. O da sen yoksun yanımda. Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba? Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba? Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba. Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der? Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba.. BURAYA GİRİN VE TEPKİNİZİ HAYKIRINKAHROLSUN pkk ve yandaşları! Bayraksizlar bayraksizlar Yere düsse bayrak sizlar Nerden bilsin kiymetini Soysuz sopsuz bayraksizlar Ne olurdu yazmasaydim Ben bu kara yaziyi Bilmeseydi namert soysuz Içimdeki siziyi Yildizlarin isyani var Hilal tasiyan felek Damla damla kan akiyor Delik desik bu yürek Al rengine kara baglar Yastadir deli gönül Asik'in olmusum senin Hastadir deli gönül Renginde sehitlik gizli Hilalinde mana var Yüregimde saklamisim Kurbaninda kina var Topraga düsse yigit Ölüm güç verir bize Inancima teslim oldum Zulüm güç verir bize Ugrunda ölen yigit Kim ne bilsin ne kadar Geriye ne can kaldi Hepsini kurban adar Yamacinda gezindigin Simdi daglar aglasin Bayragim hançerlendi Simdi çaglar aglasin Bayrak yere düserken Alkislayan Banlandıleri Kahredecek TÜRK milleti Destek veren güçleri Susmayin ey milletim Bayraksizda ar olmaz Susar ise yigitler Vatan bize yar olmaz Basi bozuk yaylada Pusulari kurdular Iki yasinda yigit KÜRSAD'imi vurdular Bundan gayri düsmanim Bayraga ters bakanlar Artik hesap vermeli Dagi tasi yakanlar Meleküt aleminde Destan olan can bizim Dalgalansin bayragim Üstündeki kan bizim Dört aylik bebeklere Kursun sikan nerdesin Nereye gidersen git Ölecegin yerdesin Hükmü ilahi varsa Belki korur yaradan Kan düsmani olmusuz Cekilsinler aradan Bu vatanin ekmegi Gözünüze durmali Yigit bir can gelmeli Sizden hesap sormali SEFAİ'yem yasamakki Bundan gayri ar gelir Ay yildizli bayraga Bu yeryüzü dar gelirrrrrrrrr. Söz: AŞIK SEFAİ
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 23, 2007, 05:08:20 ÖS Gönderen: mae »
|
|
Türk Milleti'nin aşırı sabırlı olduğunu, Fakat ayranı kabardığı zaman, Kağan arslan gibi önünde durulmadığını Bütün tarih ve dünya bilir.
|
|
|
|
Ela_NiL
|
 |
« Yanıtla #526 : Kasım 29, 2007, 10:20:46 ÖÖ » |
|
süper.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
azazell_06
|
 |
« Yanıtla #527 : Kasım 29, 2007, 02:12:14 ÖS » |
|
derbeder
|
|
|
|
|
|
 Bir Destan Yazar Gibi Durmadan Gündüz Gece Ben Hep Seni Yazmışım Yüreğime Gizlice
|
|
|
Türkside
Uzman Üye

Karizma Gücü: 17
İlk ÇığLığım Son NeFeSiM Tek Aşkım ; Beşiktaşım
|
 |
« Yanıtla #528 : Aralık 08, 2007, 09:39:58 ÖÖ » |
|
Dertli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemix
Uzman Üye

Karizma Gücü: 36
Seyyar Admin
|
 |
« Yanıtla #529 : Ocak 02, 2008, 09:08:10 ÖS » |
|
sevdigi kızın ailesini kendi aileme yakıstıramıyan konumundayım
|
|
|
|
|
|
Bitter seven başka çikolataların tadına bakmaz.Ona hafif gelir.Seversen tadına doyum olmaz.Alışık değilsen tadı acı gelir.Israrcı olursan mideni bozar.İşte ben öyleyim bitterim .Yüzlerce çikolata varsa
|
|
|
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin
|
 |
« Yanıtla #530 : Ocak 02, 2008, 09:10:03 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Bitter seven başka çikolataların tadına bakmaz.Ona hafif gelir.Seversen tadına doyum olmaz.Alışık değilsen tadı acı gelir.Israrcı olursan mideni bozar.İşte ben öyleyim bitterim .Yüzlerce çikolata varsa
|
|
|
|
ilos
|
 |
« Yanıtla #531 : Ocak 03, 2008, 03:53:36 ÖÖ » |
|
valla ne demek istedin anlamadim. kizin ailesimi size uygun degil yoksa...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin
|
 |
« Yanıtla #532 : Ocak 03, 2008, 03:09:20 ÖS » |
|
valla ne demek istedin anlamadim. kizin ailesimi size uygun degil yoksa...! evet öle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilos
|
 |
« Yanıtla #533 : Ocak 03, 2008, 10:27:48 ÖS » |
|
ne bakimdan diye sorsam cokmu øzel olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*gurbette_ask*
Gelecegin Admini
Yardımcı Admin

Karizma Gücü: 65
"camlik.eu" admini pek yakında "gencturkler" inde
|
 |
« Yanıtla #534 : Ocak 07, 2008, 09:48:47 ÖÖ » |
|
Ders basın da forula ılgılenır durum da
|
|
|
|
|
|
Benden Uzak Olman Neyi Değiştirirki: Güneşte Benden Uzak Ayda Ama Hiçbir Sabahım Güneşsiz Hiçbir Gecem Aysız Değil Tıpkı Yüreğimin SENSİZ Olmadığı Gibi…- ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz ! - VaRLıqımı hiSsedemeye biLirsin aMa yOkLuğumMm kOyaR. . .
|
|
|
|
|
|
KING__
|
 |
« Yanıtla #536 : Ocak 19, 2008, 08:51:27 ÖS » |
|
oooo papatya neredesın yaw
|
|
|
|
|
|
dünya bir film açılır perden mutlu sonda yok kaçar hep senden nefret edersin seyircilerden sahnesi gerçek tek oyun ölümdür
|
|
|
ADASU
Acemi Üye
Karizma Gücü: 0
|
 |
« Yanıtla #537 : Ocak 30, 2008, 07:50:33 ÖS » |
|
COK AMA COOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM SEWDİMİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyCaN
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 24
hümanistimm
|
 |
« Yanıtla #538 : Şubat 08, 2008, 06:36:10 ÖS » |
|
Moralim bozukkkkkk yhaa yine konya ya gidiorum yarınn ııyyyhhh :(:(  allah ımm kendim ettim kendim buldum pişmanım keşke okumasaydım da dizimi kırıkp otursaydım :(:( $$ 
|
|
|
|
|
|
AyCaNcA 
|
|
|
|
Ela_NiL
|
 |
« Yanıtla #539 : Nisan 04, 2008, 05:17:11 ÖS » |
|
orta şekerli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilosh_
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 1
|
 |
« Yanıtla #540 : Nisan 04, 2008, 10:30:32 ÖS » |
|
tuhaf..garip... 
|
|
|
|
|
|
düşlerim başka şeyler ağlarım hiç bıkmadan giderim uzaklara ardıma bakmadan...
|
|
|
numan_286
Uzman Üye

Karizma Gücü: 49
VATAN 52(ORDU) MEKAN 34(İSTANBUL)
|
 |
« Yanıtla #541 : Nisan 17, 2008, 03:15:38 ÖS » |
|
mutlu sayılırım
|
|
|
|
|
|
AŞK Acıya Şikayetsiz Katlanmaktır...
şiirdir söylenir, yazdır biter, kadındır gider Bütün kadınlar şiiri bir kadına terkeder! Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır ince ayarlarımla oynadım galiba gene.. hani bir yerlere, bir şeylere, birisine ait olmak ister ya insan ... ya da sahip olmak.. sahip olup olunmalarla geçiyor oysa hayat.. ya ruh eşine..yada ruh leşine..peşine düşsek bile umutlarımızın, var olan sadece, ince ayarlarımıza dokunan zaman.. kalleşçesine...
|
|
|
|
Ela_NiL
|
 |
« Yanıtla #542 : Nisan 17, 2008, 03:25:05 ÖS » |
|
düşünceliyim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin
|
 |
« Yanıtla #543 : Nisan 19, 2008, 07:30:40 ÖS » |
|
canım sıkkın yine istanbul basıma vurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyCaN
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 24
hümanistimm
|
 |
« Yanıtla #544 : Nisan 20, 2008, 05:43:18 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
AyCaNcA 
|
|
|
Yakamoz
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 29
avriLavigne
|
 |
« Yanıtla #545 : Nisan 23, 2008, 01:49:27 ÖS » |
|
hasta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paPTya1907
|
 |
« Yanıtla #546 : Mayıs 03, 2008, 09:50:42 ÖS » |
|
yorgun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dj-lazz
Normal Üye

Karizma Gücü: 0
|
 |
« Yanıtla #547 : Mayıs 08, 2008, 04:47:26 ÖS » |
|
Herzamanki Gibi Piskopatligim Ustumda Saldiriyom Oyan Buyani
|
|
|
|
|
|
Imza Yok Parmak Atsam Olurmu
|
|
|
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin
|
 |
« Yanıtla #548 : Mayıs 10, 2008, 12:47:09 ÖÖ » |
|
şebnem ve hayko konserinden gelmiş yorgun argın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilosh_
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 1
|
 |
« Yanıtla #549 : Mayıs 10, 2008, 01:47:16 ÖS » |
|
umutsuz 
|
|
|
|
|
|
düşlerim başka şeyler ağlarım hiç bıkmadan giderim uzaklara ardıma bakmadan...
|
|
|
|