Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir
Duyurular:

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ağustos 30, 2008, 05:24:11 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Taksiye para yerine şarkı  (Okunma Sayısı 77 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çalıkuşu
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 98

« : Şubat 23, 2007, 02:06:02 ÖS »

Tuba Ünsal, Cahide Variete adlı gece kulübünden cebinde para olmadan çıkınca evine zor döndü 

Tuba Ünsal, Turkmax'te yayınlanan "Normal misin" adlı programda bir itirafta bulundu. Geçtiğimiz perşembe Cahide Variete'ye gittiğini, farkında olmadan cebindeki bütün parayı garsonlara (300 YTL kadar) dağıttığını söyleyen Ünsal, taksi parasının kalmadığını sonradan anladığını anlattı:

Şoför de bana eşlik etti

"Bütün paramı içeride harcamıştım, taksiye verecek beş kuruşum kalmamıştı. Bunun üzerine şoföre 'Abicim hiç param kalmamış, ben sana eve gidinceye kadar şarkı söylesem olur mu' diye sordum. 'Olur' dedi. Yol boyunca ben 'Yıldızların Altında' adlı şarkıyı söyledim, taksici de bana eşlik etti."

Yalanlamak ve reddetmek için okuma!
İnanmak ve herşeyi kabullenmek için de okuma!
Konuşmak ve nutuk çekmek için hiç okuma!
Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2005-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Wap| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| kpss sonuçları|Tagged||Çamlık|youtube| msn eklentileri| oyunlar|istanbul|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.253 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu