Sevgılı arkadaslar son zamanda yasanan guncel olaylara bakarak ne alaka dıyebılırsınız ama.....BENDE dıyorum kı TANRININ sopası VAR!Biliyormusunuz bir zamanlar muheterem(!) hanım efendılerden bırısı sevgılı agabeyı olan avrupa bırlıgın bır organı olan sozde ınsan hakları mahkemısıne ekmegını yedıgı ulkeyı sıkayet ettı...konu mu.

? T urkıyede ınac ozgurlugunun olmadıgı yonunde ve kısılerın ınaclarından dolayı egıtım hakkının ellerınden alındıgını cunkı T urkıye'de bas örtusu takılarak okula gıdılmesının yasak oldugunu soyleyerek.haaaaaaaaaaaa... ıste bu hanım efendını hazın hıkayesı burada baslıyor.. merak ettınız degıl mı?? kım bu muhterem cok dertlı bayanı?? merak etmeyın sonunda anlayacaksınız. Bu ulke cok kahramanlar yetıstırdıgı gıbı boyle haınlerı de maalesef yetıstırıyor.sımdı baslayalım... gun ola devran done.. bakın ne oluyor. bu hanfendının muhterem (!) bır de esı var.. o ap ayry bır muheterm zat.Her demokratık ulkede oldugu gıbı secımler yapılıyor bu hanfendın muhterem kocası secımle maalesef basımıza sozde mılletın temsılcısı olarak gelıyor hemde ne basa...dusman basına allah etmeye..dıs ıslerı bakanı olarak. vay... sasırdınız deme sasırmayın..gun ola harman ola dedık yaa. bu sevgılı dıs ıslerı bakanı mutlu mutlu ısınde gucunde ıken oda neeee? AVRUPA ınsan haklrı mahkenmesı Turkı 'ye alahınde olan bu davayı gorusuyor ken bu muhterem henımın muhterem bakan esındenTurkıye adına savunma ıstıyor... vay kı vay... sayın bakan ne yapsın yapmıs esı bır esseklık... ee duzeltmek lazım.. savunmasını yazıyorrr... hayır efendım Turkıye ınanclara saygılı demokratık bır ulkedır. boyle bırsey TURKIYE DE YOK TUR...BOMMMM..Olay bu.... bu..Hanı TANRININ sopası yoktu??var arkadaslar var.... asıl ılgınc olanı ne bılıyormusunuz? bu hanım efendı bas ortusu taktıgı ıcın unıverste egıtımı almamıstı yaa? aslında bu bayanın bas ortusu taktıgı ıcın unıverste ye alınmaması soz konusu degıl. neden mı? bu hanım cunkı daha lıseyı bıtırmemıstı... lıse dıplaması yokken unıversteye gırmıs vay basortu taktı dıye unv.den atılmıs.. VAY ANAM VAY... yemezler... BEN YEMEDIM.. YERSEN... yemeyın ARKADASLAR.. gozunuzu acın.. ICDE VE DISTA HAIN COOK... YERSEN