Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Spor •._.·´¯)
 > Futbol > TRABZON SPOR
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TRABZON SPOR  (Okunma Sayısı 302 defa)
Mart 06, 2006, 09:04:29 ÖÖ
SaGoPa
Banned
Kıdemli Üye
*

Karizma Gücü: -105

๑۩۞۩๑|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿]|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿]๑۩۞۩๑

« : Mart 06, 2006, 09:04:29 ÖÖ »

Trabzonspor forması altında Vestel Manisaspor maçında 100. maçına çıkan ve bu maçta kırmızı kartla oyun dışında kalan Gineli yıldız İbrahima Yattara'ya yönetimin para cezası vereceği öğrenildi.

Gineli futbolcu Yattara, gelecek hafta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Galatasaray ile oynanacak zorlu mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Bordo-mavili yönetimin Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in vereceği rapor doğrultusunda Yattara'ya para cezası vereceği öğrenildi.

Öte yandan, 6 aylık cezası hafta içinde sona erecek Gökdeniz Karadeniz ise, uzun bir aradan sonra Galatasaray önünde formasına kavuşacak.

« Son Düzenleme: Mart 15, 2006, 04:06:20 ÖS Gönderen: SaGoPa » Logged

iSYaN   VaRSa BaSTıRaCaK KiSi De VaRDıR.. (Herkez Haddini Bilecek)
www.gencturkler.biz  &  www.camlik.eu   & www.tiyatrobaher.com
Mart 15, 2006, 03:52:49 ÖS
SaGoPa
Banned
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #1 : Mart 15, 2006, 03:52:49 ÖS »

Galatasaray maçında seyirci rekoru
Kulübümüz, geçtiğimiz hafta sonunda Galatasaray'la oynanan karşılaşmada bu sezon ligdeki seyirci rekoruna imza attı.

Kombine kartlarla birlikte 18 bin 962 biletli izleyicinin izlediği karşılaşmanın biletleri tamamen tükenmişti. Ayrıca, bu karşılaşmadan kulübümüz 101.052 YTL hasılat geliri elde etti.

Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında Anorthosis'le oynadığı karşılaşmada da tüm biletler tükenmişti.

Mart 15, 2006, 03:54:02 ÖS
SaGoPa
Banned
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #2 : Mart 15, 2006, 03:54:02 ÖS »

Halilhodžić: “Sonuç gerçekçi”
Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodžić, Galatasaray maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor’un beklenen futbolu oynayamadığını belirterek, “1-1’lik sonuç gerçekçi bir skor” diye konuştu.

İki takımın da sonlara doğru bir gol kaydedip karşılaşmadan galip ayrılabileceğini söyleyen Halilhodžić, “Özellikle Fatih’in çok önemli bir gol şansı vardı” dedi.

Halilhodžić sözlerini şöyle sürdürdü: “Trabzonspor bugün kendisinden beklenen oyunu oynayamadı. Stadyumdaki atmosferden çoğu oyuncumun etkilendiğini gördüm. Bu da kapasitelerinin altında bir performans sergilemelerine neden oldu. Özellikle ilk yarıda defansif olarak kötü oynadık, devre arasnda yaptığımız düzeltmeler sayesinde ikinci yarıda çok daha iyiydik”

Gökdeniz’in kaydettiği golden sonra karşılaşmayı galip tamamlayacaklarını düşündüğünü belirten Boşnak teknik adam, “Çok oyuncumuzun bulunduğu göbek bölgesinden gol yemememiz gerekirdi. Bu da oyuncularımızn o anlarda henüz tam anlamıyla özgüvenlerinin olmadığını gösterdi. Tüm bunları göz önüne aldığımız zaman iki takım da galibiyeti hak etmedi diyebiliriz” dedi.

“Büyük ihtimalle taktik ve teknik olarak Trabzonspor’dan daha iyi bir takımla oynadık” diyen Halilhodžić, “Yine de attığımız golden sonra üstünlüğümüz korumamız gerekirdi ancak bunda başarılı olamadık. Bundan sonra önümüzdeki maçı kazanmaya bakacağız” açıklamasını yaptı.

Tayfun ve Ufukhan’la arasında yaptığı tercihe açıklık getiren Teknik Direktörümüz, “Hafta içerisinde ikisini de denedim. Tayfun’dan son zamanlarda memnun değildim fakat hava hakimiyetinde daha üstün olduğu için onda karar kıldım. Oyunun sonlarına doğru sakatlığı nedeniyle değişiklik istemesini ise anlayamadım” dedi.

Halilhodžić, bazı oyuncuların bu akşam iyi oynamadığını kaydederek, “Beraberlik Trabzonspor’un başarısızlığı değildir. Hem Trabzonspor’u hem de rakibin değerlerini gerçekçi analiz etmek gerekir. Seviyemizi yükseltmek için daha çok çalışmamız gerekli” diye konuştu.

Halilhodžić bir basın mensubunun, “Yattara oynasaydı kazanabilir miydiniz?” şeklindeki sorusunu “Belki de kaybederdik” diye yanıtladı. Boşnak hoca takımın oyunu kendi sahasında kabullenmesini ise rakibin daha yaratıcı ve tecrübeli olmasına bağladı.

Son olarak Gökdeniz’le ilgili konuşan Halilhodžić, “Gökdeniz’in golle dönmesine sevindim. 90 dakika oynayabileceğini sanmıyordum. Kendisini değiştirmeyi düşünüyordum. Ancak, öngörülmeyen başka şeyler oldu ve onunla devam ettim. Gerçek formundan çok uzakta olmasına rağmen bu akşam sergilediği futbol bile 6 ay sonra futbola dönen birisi için büyük aşama. Yine de, gerçek performansına dönmesi için en az 10 maça ihtiyaç var” ifadelerini ku

Mart 15, 2006, 03:54:58 ÖS
SaGoPa
Banned
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #3 : Mart 15, 2006, 03:54:58 ÖS »

Fatih Tekke: "Maçın hakkı beraberlikti"
Galatasaray maçı sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Fatih Tekke, karşılaşmada üstün bir oyun sergileyemediklerini ancak sahada çok iyi bir mücadele olduğunu söyledi.

Maçın hakkının da beraberlik olduğunu ifade eden Fatih, son dakikalarda kaçırdığı golle ilgili olarak ise, "O pozisyon gol olsaydı gerçekten çok güzel olurdu ama bu futbol, futbolda her şey var" açıklamasını yaptı.

Fatih Akyel ise Galatasaray'la çok zorlu bir maç oynadıklarını beliterek, "Bu maçtan galip ayrılmayı çok isterdik" dedi.

Haziran 10, 2006, 02:38:24 ÖS
SaGoPa
Banned
Kıdemli Üye
*

« Yanıtla #4 : Haziran 10, 2006, 02:38:24 ÖS »

Umut Bulut imzayı attı

Trabzonspor, Ankaragücü'nden transfer ettiği Umut Bulut ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan Kulüp Genel Saymanı Emin Kahraman, uzun zamandır Umut'u takip ettiklerini ifade ederek, ''Umut'u Trabzonspor'a kazandırmak için çok çaba sarfettik ama sonunda mutlu sona ulaştık. Trabzonspor camiasına çok iyi bir oyuncu kazandırdığımıza inanıyoruz'' dedi.

Kahraman, Umut'un Trabzonspor ile 4 yıllık anlaşma yaptığını bildirdi.

Umut ise kendisini Trabzonsporlu yapan imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor gibi büyük camiayı geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Hedeflerim var. Onun için hedefleri olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah özlenen şampiyonluğu önümüzdeki yıl yaşarız ve ben de o kadronun içinde olurum'' diye konuştu.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: