Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Spor •._.·´¯)
 > Futbol Kulüplerimiz > Beşiktaş JK (Moderatörler: VuR-aL, tuni) > -----------TÜMER----------------------------------------------------------------
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: -----------TÜMER----------------------------------------------------------------  (Okunma Sayısı 254 defa)
Nisan 10, 2007, 06:22:45 ÖS
kemix
Uzman Üye

Karizma Gücü: 36

Seyyar Admin

« : Nisan 10, 2007, 06:22:45 ÖS »

GİTSEN NE FARKEDER KALSAN NE FARKERDER.ALDIĞIN DOLARLAR ELBET BİRGÜN BİTER.BEŞİKTAŞÇARŞI SI SADECE ERKEĞE KÜFREDER.İŞTE SEN BU KADAR ZAVALLISIN TÜMER

şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken.saha kapatma cezası almak istemioruz.Ayhan gibi tümer gibi  YÜZSÜZ ADİ oyuncular yüzünden sahamız kapatılmasın.BU ÖNEMLİ MAÇTA KÜFÜR ETME ETTİRME.

Bitter seven başka çikolataların tadına bakmaz.Ona hafif gelir.Seversen tadına doyum olmaz.Alışık değilsen tadı acı gelir.Israrcı olursan mideni bozar.İşte ben öyleyim bitterim .Yüzlerce çikolata varsa
Nisan 10, 2007, 06:27:29 ÖS
mae
paranormal supervisor
Global Moderator
Deneyimli Üye

Karizma Gücü: 39

Türk Doğdum Türk Yaşarım Kime Ne, Kime Ne?

« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2007, 06:27:29 ÖS »

Centilmenlik dışı bir başlık kemix kardeşim  Smiley Tongue

Türk Milleti'nin aşırı sabırlı olduğunu,
Fakat ayranı kabardığı zaman,
Kağan arslan gibi önünde durulmadığını Bütün tarih ve dünya bilir.
Nisan 10, 2007, 07:03:05 ÖS
crescent1907
Uzman Üye

Karizma Gücü: 12

« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2007, 07:03:05 ÖS »

kesınLıkLe... >:(  $$

Nisan 10, 2007, 07:14:19 ÖS
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin

« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2007, 07:14:19 ÖS »

BEŞİKTAŞ
BEŞİKTAŞIMIZIN ALDIĞI KARAR BU

BEN SADECE MAÇA GİDECEK KARDEŞLERİME DUYURMAK İSTEDİM

Bitter seven başka çikolataların tadına bakmaz.Ona hafif gelir.Seversen tadına doyum olmaz.Alışık değilsen tadı acı gelir.Israrcı olursan mideni bozar.İşte ben öyleyim bitterim .Yüzlerce çikolata varsa
Nisan 11, 2007, 09:43:28 ÖS
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin

« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2007, 09:43:28 ÖS »

küfür etmedik ettirmedik. ama ıslıgımız bile yetti

Nisan 12, 2007, 12:21:31 ÖS
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin

« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2007, 12:21:31 ÖS »

BEŞİKTAŞA İHANET EDEN TÜM  ERKEKLER ETEK GİYER

Mayıs 06, 2007, 04:58:50 ÖS
paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2007, 04:58:50 ÖS »

GİTSEN NE FARKEDER KALSAN NE FARKERDER.ALDIĞIN DOLARLAR ELBET BİRGÜN BİTER.BEŞİKTAŞÇARŞI SI SADECE ERKEĞE KÜFREDER.İŞTE SEN BU KADAR ZAVALLISIN TÜMER

şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken.saha kapatma cezası almak istemioruz.Ayhan gibi tümer gibi  YÜZSÜZ ADİ oyuncular yüzünden sahamız kapatılmasın.BU ÖNEMLİ MAÇTA KÜFÜR ETME ETTİRME.

kendi aldığınız kararı kendiniz bozdunuz gördük dünkü maçta tümere ve bütün futbolcularımıza nasıl küfrettiğinizi. Erkek olana küfredersiniz ya siz gördük erkekliğinizi..

Mayıs 06, 2007, 05:09:49 ÖS
kemix
Uzman Üye

Seyyar Admin

« Yanıtla #7 : Mayıs 06, 2007, 05:09:49 ÖS »

kendi aldığınız kararı kendiniz bozdunuz gördük dünkü maçta tümere ve bütün futbolcularımıza nasıl küfrettiğinizi. Erkek olana küfredersiniz ya siz gördük erkekliğinizi..

papatya bu hangi maçta alınmıs bi karar farkındamısın o maçta küfür edilmedi bak istersen arşivlere

Mayıs 06, 2007, 06:25:41 ÖS
paPTya1907
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 208

« Yanıtla #8 : Mayıs 06, 2007, 06:25:41 ÖS »

neden siz bir maçta aldığınız kararı diğer maçta bozuyormusunuz. Farkındayım hangi maçta aldığınız karar olduğunu..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: