Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Kültür-Sanat •._.·´¯)
 > Tiyatro-Sinema > Türk Filmlerinin Küçük Yıldızları Şimdi Nerede??
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türk Filmlerinin Küçük Yıldızları Şimdi Nerede??  (Okunma Sayısı 577 defa)
Aralık 31, 2006, 08:33:02 ÖS
sudem07
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 97

« : Aralık 31, 2006, 08:33:02 ÖS »

AYŞECİK EMLAKÇI OLDU

Çocukluğuyla genç kızlığında onlarca filmde başrol oynayan ve Ayşecik olarak ünlenen Zeynep Değirmencioğlu, dönemin yıldız futbolcularından Serkan Acar ile evlendi. 1974 yılında evinin kadını olmayı seçen Değirmencioğlu, birçok teklif almasına rağmen sinemaya dönmedi. Bugün de film dizi teklifleri geliyor ama o Suadiye de emlakçılık yapmayı tercih ediyor.

SEZERCİK ŞİMDİ YAPIMCI

Dönemin ünlü film yapımcılarından Berker İnanoğlu nun oğlu olan Sezer İnanoğlu, Sezercik adıyla yıldız oldu. Özellikle Kıbrıs Savaşı nın anlatıldığı Sezercik Aslan Parçası filmiyle gönülleri fethetti. Ama Sezercik büyüyünce sinemayı bıraktı ve babası Berker İnanoğlu ndan kalan film şirketinin başına geçti. İnanoğlu birkaç yıl önce de eşinin intiharıyla büyük üzüntü yaşadı.

ÖMERCİK TEN ESER KALMADI

Ayşecik filmlerinin yıldızı Zeynep Değirmencioğlu ile akraba olan Ömer Dönmez, Ömercik ismiyle pek çok filmde rol aldı. 1974 te geçirdiği kaza ile tek gözünü kaybeden ve büyük bir yalnızlık yaşayan Dönmez, en son İkinci Bahar dizisinde rol aldı. Dönmez birkaç yıl önce de dolandırıcılık suçuyla hakim karşısına çıkmıştı.

YUMURCAK OYUNCULUK DERSİ ALIYOR

Türker İnanoğlu ve Filiz Akın ın oğlu olan İlker İnanoğlu, Yumurcak isimli seriyle çok sevildi. Uzun süre yurtdışında yaşadı ve sinemadan elini ayağını çekti. Üç yıl önce dönen İnanoğlu, manken Güzide Duran la yaşadığı beraberlikle magazin dünyasının popüler isimlerinden biri haline geldi. Geçtiğimiz senelerde iki dizide oynayan İnanoğlu, Hollywood da oyunculuk dersi aldı.Şimdilerde Yeşim salkım ile mutulu bir evliliği var

GÜLLÜŞAH EŞİNİ SEÇTİ

Film yapımcısı Selim Soydan ile ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit in kızı Gülşah Alkoçlar gözünü sinemada açanlardan... Yaşıtları oyun parklarında oynarken o sinemada Güllüşah adıyla başroller kapıyordu. İbo ile Güllüşah onun en meşhur filmiydi. Genç yaşta işadamı Ender Alkoçlar ile evlenip sinemayı bıraktı. Şimdi iki güzel kızı var ve Bursa da yaşıyor.

Ocak 01, 2007, 12:14:26 ÖS
TiRiK
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 164

« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2007, 12:14:26 ÖS »

ben geçen gün gazetede okudum.sezerciğin evinde uyşturucu bulunduğu için gözaltına alınmış Huh

eSki NiCK =>> RuDy
Ocak 01, 2007, 06:10:18 ÖS
sudem07
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 97

« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2007, 06:10:18 ÖS »

ben geçen gün gazetede okudum.sezerciğin evinde uyşturucu bulunduğu için gözaltına alınmış Huh
bende duymustum uyusturucu ve kacakcılık sucu varmıs yolsuzluk yapıyormus ama yınede gunahını almıyayım sezercık amcanın :/*

Ocak 01, 2007, 07:26:20 ÖS
trewwer
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 31

Çoğu sey adını koyamadığımızdan dolayı yapılamadı

« Yanıtla #3 : Ocak 01, 2007, 07:26:20 ÖS »

cok tesekkurler hatılattıgınız için maa bazı kotu haberleri duymak uzdu bizi hayırlısı olsun bakalım  Cool

Uzak iklimlerde açmış iki çiçek
Hangimiz gelsek diğerinin yanına kuruyup Kaybolacağız...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: