Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Kültür-Sanat •._.·´¯)
 > Kitap > Türk milleti neden okumuyor?
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türk milleti neden okumuyor?  (Okunma Sayısı 199 defa)
Kasım 05, 2006, 04:29:30 ÖS
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 227

SiLLe'Li

« : Kasım 05, 2006, 04:29:30 ÖS »

Buyrun bu konuyu bütün yönleriyle nedenleri ve sebepleri hakkında ayrıntılı bir şekilde tartışalım.

...madalya mı takıyorlar? neden okusun ki? nasıl olsa okumadan da her kapı önünde açılıyor... okuduğu zamanda bütün kapılar suratına kapanıyor... :( hatta tehlikeli şeyler okuduğunda kapı dışarıdan kapanıyor!... kitap okuduğu için küfreden, okumadığı için de şükreden insan dolu ortalık... aslında bu millet beni çok şaşırtan bi şekilde kitap okuyor!!! ortalık korsan kaynıyor! anneannem okumadığına göre bu korsanları bu millet okuyor!!! >:( o kadar büyük rakamlar ki bu korsan satılan kitaplar... ben hayret ediyorum...  >:(

Gerçi okumaya ne gerek var... toplum olarak bilmediğimiz Bİ ..ok varmı... Grin Grin Grin

سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Kasım 06, 2006, 05:41:41 ÖS
TiRiK
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 164

« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2006, 05:41:41 ÖS »

kitap okumayı entellektüellik,sosyete uğraşı ya da gereksiz bir uğraş olarak görenler çok ortalıkta. çok yazık hakikaten. ben çok ii olmasam da fena sayılmam bu konuda. en azından elime aldığım kitabı asla bi köşeye atmam. hatta sevdiğim birçok kitabı saatler içinde bitirdiğim çok olmuştur. Grin
   uzun lafın kısası: okuyalım arkadaşlar, okuyalım ! okumaktan ve düşünmekten asla zarar gelmez!

eSki NiCK =>> RuDy
Kasım 08, 2006, 07:13:14 ÖS
By_TeKiN
Gnctrk Fm Yayın Koordinatörü Dj_Tekin
Yardımcı Admin
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 227

SiLLe'Li

« Yanıtla #2 : Kasım 08, 2006, 07:13:14 ÖS »

seni tebrek ederim rudy aynı ben gibisin bende öleyimdir bi kitaba başlarım acaba diger sayfasında ne var diye meraklanırım bi romanı falan ourken o vesile ile kitabı bitirmeden  bırakmam çoğu kez Wink

سْــــــــــــــــــــــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: