Video İzle, Komik videolar, Video Klip, flash oyun, hazır ödevler, slayt, radyo, canlı tv, program , indir > 
(¯`·._.• Türklük - Türk Tarihi Ve Kültürü •._.·´¯)
 > Türkiye > Güncel Olaylar > TÜRK SOYKIRIMI nın resimli ispatı burda.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜRK SOYKIRIMI nın resimli ispatı burda.  (Okunma Sayısı 97 defa)
Ekim 30, 2006, 03:26:50 ÖS
TiRiK
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 164

« : Ekim 30, 2006, 03:26:50 ÖS »

http://www.sanaldisk.net/download.php?file=1238ea88a8a63dad3bde35c32aa2bbc1

Arkadaşlar Ben atadan dededen Erzurumluyum. Ermeni katliamını yaşamış bir dedenin torunu olarak katliam fotoğraflarını gördükce malesef gözyaşlarımı tutamıyorum. Size dedem tarafından birebir dinlediğim katliamla ilgili bildiklerimi paylaşmak istiyorum. Dedem 9 aylık bir bebektir ve köylerine ermeniler tarafından baskın yapılmıştır. Dedemin babası ve köyün bütün erkekleri baskın olacağı haberini aldıkları başka bir köyü savunmak üzere çevre köylerden birine gitmişlerdir. Ermeniler o köy yerine dedemin köyüne baskın yapar ve kadın çocuk herkesi bir odaya doldurup taramaya başlarlar. Dedemin annesi nasıl olmuşsa ateş asnasında göğsündeki dedemin vurulmaması için mermilere sırtını döner ve diğer çocuk ve kadınlarla beraber orada öldürülerek can verir. Tıka basa dolu olan odada dedemin yaşadığı farkedilmez ve ermeniler köyü terk eder. Allahın işi ya dedemin babası ve köyün diğer erkekleri haber alınca köye gelirler ve acı manzarayla karşılaşırlar. Bir de ne görürler ölülerin arasında sürünen bütün her yeri kanlar içinde bir bebek sürünüp sürünüp acıktıkca annesinin göğsünü emen bir bebek yani dedem. Allah rahmet eylesin dedem şu an artık bizimle değil ama yaşadıkları aklıma geldikçe kendimi üzülmekten alamıyorum. Şimdi düşünürmüsünüz lütfen ben katliamlar yaşamış bir atanın torunu olarak son günlerdeki bu duruma nasıl kayıtsız kalabilirim. Lütfen çok rica ediyorum. Fransa'ya şu anda bizim yapabileceğimiz tekşey boykot. Lütfen Fransız olan herşeyden uzak duralım. Ben inanıyorum ki birlik içinde bu işi yürüttüğümüzde çok ses getireceğiz. Haydi şehitlerimiz için atalarımız için iş başına.

FİLİZ MADAN

Devlet arşivleri üzerinden,   ilgilendiğiniz bilgi ve belgeye aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz...
http://www.devletarsivleri.gov.tr/kitap/

Türk insanının ve dünya kamuoyunun en doğru şekilde bilgilenmesi amacıyla lütfen bu linki tüm tanıdıklarınıza iletiniz... 

eSki NiCK =>> RuDy
Ekim 30, 2006, 06:44:56 ÖS
VIP
Kıdemli Üye

Karizma Gücü: 19

Unutulmak Varsa Unutmakta Var !

« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2006, 06:44:56 ÖS »

rudy Saolasın Paylaşımın İçin Arkadaşım Sevgilerimle

Zaman Bir Yerde Biter Perde İner...
Şerefle Bitirilmesi Gereken En Asil Görev HAYATTIR.Bir Lokma Ekmek İçin Şerefini Çiğnetmeye Bir Anlık Eğlence İçin Servetini Tüketmeye Bir Zamanlık Mevki İçin El Ayak Öpmeye Günlük Menfaatler İçin Onurunu Terk Etmeye Bir Kısım İnsanlara Kızıp TÜM İnsanlara Düşman Olmaya Değmez...
Ekim 30, 2006, 09:53:14 ÖS
TiRiK
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 164

« Yanıtla #2 : Ekim 30, 2006, 09:53:14 ÖS »

sen saol senden başka ilgisini çeken olmamış sanırım. halbuki önemli bir mevzuydu Huh

eSki NiCK =>> RuDy
Ekim 30, 2006, 10:23:15 ÖS
sudem07
Demirbaş Üye

Karizma Gücü: 97

« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2006, 10:23:15 ÖS »

cok tesekkurederım bu konuya dıkkat cektıgın ıcın 
EK BAYRAK_TEK TOPRAK_TEK YILDIZ

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: